Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΣυγκεκριμένη μηχανή επεξεργασίας κατά δεσμίδες

Μεγάλος συγκεκριμένος επεξεργασίας κατά δεσμίδες αυτόματος έλεγχος υπολογιστών χρόνου απόκρισης μηχανών σύντομος

Αναθεωρήσεις πελατών
Είναι πολύ καλή επιχείρηση. μου προσφέρουν την πολύ καλή ποιότητα συγκεκριμένος σταθμός μίξης, λογική τιμή και γρήγορος χρόνος παράδοσης.

—— Jack

Η μηχανή συγκεκριμένων αναμικτών λαμβανόμενη, η εξωτερική συσκευασία είναι πολύ ισχυρή, και υπάρχουν πολλά εξαρτήματα. Σας ευχαριστώ για την υπομονή σας που εξηγεί πρίν αγοράζει.

—— Κρίνος SU

Είμαι Online Chat Now

Μεγάλος συγκεκριμένος επεξεργασίας κατά δεσμίδες αυτόματος έλεγχος υπολογιστών χρόνου απόκρισης μηχανών σύντομος

Μεγάλος συγκεκριμένος επεξεργασίας κατά δεσμίδες αυτόματος έλεγχος υπολογιστών χρόνου απόκρισης μηχανών σύντομος
Μεγάλος συγκεκριμένος επεξεργασίας κατά δεσμίδες αυτόματος έλεγχος υπολογιστών χρόνου απόκρισης μηχανών σύντομος

Μεγάλες Εικόνας :  Μεγάλος συγκεκριμένος επεξεργασίας κατά δεσμίδες αυτόματος έλεγχος υπολογιστών χρόνου απόκρισης μηχανών σύντομος

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: ZhengZhou, Κίνα
Μάρκα: Jinteng
Αριθμό μοντέλου: PLD4800
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: Προδιαγραφές προϊόντων
Χρόνος παράδοσης: 5-7 εργάσιμες ημέρες

Μεγάλος συγκεκριμένος επεξεργασίας κατά δεσμίδες αυτόματος έλεγχος υπολογιστών χρόνου απόκρισης μηχανών σύντομος

περιγραφή
Το στοιχείο: Συγκεκριμένη μηχανή επεξεργασίας κατά δεσμίδες Άλλο όνομα: μεγάλος εξοπλισμός επεξεργασίας κατά δεσμίδες
μοντέλο: PLD4800 Ικανότητας: 280 κυβικά μέτρα ανά ώρα
Πλεονέκτημα: αυτόματος έλεγχος υπολογιστών Χαρακτηριστικό γνώρισμα: υψηλή ακρίβεια, σύντομος χρόνος απόκρισης
Υψηλό φως:

συνολικές εγκαταστάσεις επεξεργασίας κατά δεσμίδες

,

Συνολική μηχανή επεξεργασίας κατά δεσμίδες

PLD4800 συγκεκριμένη μηχανή επεξεργασίας κατά δεσμίδες

 

Η μηχανή επεξεργασίας κατά δεσμίδες PLD4800 είναι ένας μεγάλος εξοπλισμός επεξεργασίας κατά δεσμίδες που μπορεί να παραγάγει 280 κυβικά μέτρα ανά ώρα και είναι κατάλληλη για 180 αναμιγνύοντας τους σταθμούς.

 

①, τα πλεονεκτήματα της συγκεκριμένης μηχανής επεξεργασίας κατά δεσμίδες PLD4800

 

1. Αυτόματη διόρθωση και αυτόματη διόρθωση πτώσης για να εξασφαλίσει ακρίβεια μέτρησης.

2. Με το σύστημα ελέγχου του συγκεκριμένου σταθμού μίξης, η δοσολογία και η διαδικασία εργασίας μπορούν να επιδειχθούν δυναμικά.

3. δίκτυο υπολογιστών και αυτόματο σύστημα ελέγχου υπολογιστών, έλεγχος δικτύων και αυτόματος έλεγχος, χωρίς χειρωνακτική επέμβαση.

4. μπορεί να μεταστρέψει τον αυτόματο/ημι αυτόματο/χειρωνακτικό τρόπο εργασίας, πλήρης έλεγχος μικροϋπολογιστών, με την αυτόματη αποζημίωση της πτώσης, αυτόματη αποζημίωση της περιεκτικότητας σε νερό.

5. Οι δονητές εγκαθίστανται στους πλευρικούς τοίχους των δοχείων άμμου και των κλιμάκων άμμου για να διευκολύνουν γρήγορα να ζυγίσουν και γρήγορα να ξεφορτώσουν.

6. η αυτόματη διαδικασία παραγωγής είναι εξοπλισμένη με ποικίλες μεθόδους προειδοποίησης ελαττωμάτων όπως να μετρήσει έξω του συναγερμού ανοχής, του συναγερμού απόβαρων, και της αναλογίας συναγερμός.

7. Corrugation κυλίσματος διαδικασία, καλή γενική ακαμψία και μακριά ζωή υπηρεσιών.

8. υψηλός - ποιοτικοί αισθητήρες και κλίμακες, υψηλή ακρίβεια, σύντομος χρόνος απόκρισης.

 

②, λεπτομέρειες μηχανών επεξεργασίας κατά δεσμίδες PLD4800 παρουσιάστε

 

Η συγκεκριμένη μηχανή επεξεργασίας κατά δεσμίδες PLD4800 αποτελείται από ένα σύστημα τροφοδοσίας, ένα ζυγίζοντας σύστημα και ένα ηλεκτρικό σύστημα ελέγχου.

Εφαρμογή της επεξεργασίας κατά δεσμίδες της μηχανής στη μίξη του σταθμού.

1. Σύστημα τροφοδοσίας:

Αποτελείται από μια χοάνη αποθήκευσης και μια συσκευή σίτισης. Η λειτουργία του συστήματος τροφοδοσίας είναι να αποθηκευτεί το υλικό και να ταϊστεί η ζυγίζοντας χοάνη υπό έλεγχο του συστήματος ελέγχου.

2. Ζυγίζοντας σύστημα:

Το ζυγίζοντας σύστημα είναι ένα σημαντικό συστατικό της συγκεκριμένης μηχανής επεξεργασίας κατά δεσμίδες. Αποτελείται κυρίως από μια ζυγίζοντας χοάνη, μια συσκευή αναστολής, έναν ζυγίζοντας αισθητήρα συστημάτων, και μια συσκευή ελέγχου επεξεργασίας κατά δεσμίδες.

3. Ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου:

Το ηλεκτρικό σύστημα ελέγχου είναι το τμήμα πυρήνων της συγκεκριμένης μηχανής επεξεργασίας κατά δεσμίδες. Αποτελείται από δύο μέρη: το όργανο ελέγχου επεξεργασίας κατά δεσμίδες και το ισχυρό ηλεκτρικό κύκλωμα. Η λειτουργία του συστήματος είναι να ελεγχθεί το ζύγισμα, η επίδειξη, λειτουργία της ολόκληρης μηχανής επεξεργασίας κατά δεσμίδες και να ολοκληρωθούν οι διάφορες αυτόματες διαδικασίες επεξεργασίας κατά δεσμίδες.

 

③, τιμή μηχανών επεξεργασίας κατά δεσμίδες PLD4800

Εξασφαλίζοντας την ποιότητα της συγκεκριμένης μηχανής επεξεργασίας κατά δεσμίδες, ο συγκεκριμένος κατασκευαστής αναμιγνύοντας εγκαταστάσεων - τα μηχανήματα κατασκευής Jinteng μπορούν να δώσουν στους πελάτες την προνομιακή μεταχείριση, λόγω της απλής τιμής και η απώλεια τιμών που προκαλείται από την απώλεια από στόμα σε στόμα, δεν θα το κάνουμε ποτέ! Συγκεκριμένος αναμιγνύοντας κατασκευαστής σταθμών - η μηχανή Jinteng έχει τις προνομιακές πολιτικές για τις συγκεκριμένες μηχανές επεξεργασίας κατά δεσμίδες. Για τους μακροπρόθεσμους πελάτες και τους μαζικούς πελάτες αγορών, η προνομιακή μεταχείριση είναι ισχυρότερη. Για τις λεπτομερείς προνομιακές πληροφορίες και την προνομιακή δύναμη, παρακαλώ ελάτε σε επαφή με το επιχειρησιακό προσωπικό μας για τις διαβουλεύσεις και λάβετε την ακριβή και λογική τιμή της συγκεκριμένης μηχανής επεξεργασίας κατά δεσμίδες.

Συγκεκριμένος κατασκευαστής αναμιγνύοντας εγκαταστάσεων - τα μηχανήματα κατασκευής Jinteng ανυπομονούν να συνεργαστούν με σας. Εάν πρέπει να αγοράσετε τη μίξη του εξοπλισμού σταθμών, παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με άμεσα. Για την τιμή του σκυροδέματος που αναμιγνύει το σταθμό, η τιμή της μίξης των εξαρτημάτων σταθμών, η διαμόρφωση της μίξης του εξοπλισμού σταθμών, μπορείτε να συμβουλευθείτε λεπτομερώς. Θα σας δώσουμε την απάντηση που θα σας ικανοποιήσει.

 

④, κοινά προβλήματα

1. Πώς η μηχανή επεξεργασίας κατά δεσμίδες ζώνη-μίξης συγκεκριμένη υπολογίζει το βάρος;

Α: Υπό κανονικές συνθήκες, το σύστημα μίξης είναι εξοπλισμένο με μια ηλεκτρονική κλίμακα. Μετρημένος με το ζύγισμα της μεθόδου. Μερικές φορές μετριέται επίσης σύμφωνα με τη μέθοδο όγκου. Η μέθοδος μέτρησης είναι στη πρώτη προβολή η ζώνη για το λεπτό, και το βάρος του υλικού αμμοχάλικου που μεταβιβάζεται καλείται βάρος τρεις φορές διαδοχικά.

 

2. Είναι η συγκεκριμένη μηχανή επεξεργασίας κατά δεσμίδες PLD4800 εύκολο να λειτουργηθεί;

Α: Η συγκεκριμένη μηχανή επεξεργασίας κατά δεσμίδες σειράς της PL είναι ένα είδος μπροστινού αυτόματου εξοπλισμού επεξεργασίας κατά δεσμίδες που χρησιμοποιείται σε σχέση με με τον αναμίκτη. Μπορεί αυτόματα να ολοκληρώσει τη διαδικασία επεξεργασίας κατά δεσμίδες 3-6 ειδών υλικών όπως η άμμος, η πέτρα και το τσιμέντο σύμφωνα με την αναλογία συγκεκριμένων μιγμάτων που σχεδιάζεται από τους χρήστες. Αυτή η σειρά προϊόντων είναι εξοπλισμένη με το ηλεκτρονικό ζύγισμα, τον έλεγχο μικροϋπολογιστών, την ψηφιακή επίδειξη, τη συνδεμένη με καλώδιο λειτουργία τηλεχειρισμού, με το ακριβές ζύγισμα των συστατικών, της υψηλής ακρίβειας, της γρήγορης ταχύτητας, του πίνακα λειτουργίας ελέγχου, της εύκολης λειτουργίας, κ.λπ. Αυτή η σειρά συγκεκριμένης μηχανής επεξεργασίας κατά δεσμίδες και αντίστοιχου αναμίκτη ο συνδυασμός μπορεί να συνδυαστεί σε ποικίλους διαφορετικούς τύπους συνδυασμένων σταθμών μίξης.

 

3. Πώς το PLD4800 λειτουργεί;

Α: Πριν από την εργασία, οι προμήθειες φορτωτών στρώνουν με άμμο και τα υλικά πετρών σε κάθε χοάνη αποθήκευσης. Εισάγετε τη συνταγή στον επεξεργαμένος κατά δεσμίδες ελεγκτή (τα υλικά που δεν συμμετέχουν σε αναλογία πρέπει να τεθούν 0). Μετά από να πιέσει το κουμπί συστατικών, η συγκεκριμένη μηχανή επεξεργασίας κατά δεσμίδες εισάγει αυτόματα το πρόγραμμα επεξεργασίας κατά δεσμίδες. Ολόκληρη η διαδικασία εργασίας είναι η ακόλουθη: αρχικά, ο μεταφορέας ζωνών αρχίζει να λειτουργεί, και το υλικό Ι στέλνεται στη ζυγίζοντας χοάνη. Όταν το βάρος του υλικού Ι στη χοάνη φθάνει στην προετοιμασμένη αξία, η ζώνη Ι στάσεις μηχανών αυτόματα κατόπιν οι υλικές ενάρξεις μεταφορέων ζωνών. Η αυτόματη λειτουργία, όταν φθάνει το συνολικό βάρος του υλικού στη χοάνη στο ποσό των καθορισμένων τιμών του υλικού Ι και του υλικού ΙΙ, οι υλικές στάσεις μεταφορέων ζωνών, οι υλικές ΙΙΙ ενάρξεις μεταφορέων ζωνών στην εργασία, τόσο επανειλημμένα, όταν εξοπλίζονται τα τέσσερα υλικά όλα, η μηχανή θα μπεί στο περιμένοντας κράτος. Σε αυτό το σημείο, πιέστε το κουμπί απαλλαγής, ο μεταφορέας ζωνών απαλλαγής αρχίζει, και το έτοιμο συγκεκριμένο ξηρό υλικό τροφοδοτείται τη χοάνη αναμικτών. Αφότου ολοκληρώνεται η απαλλαγή, οι στάσεις μεταφορέων ζωνών απαλλαγής αυτόματα, και αρχίζει αυτόματα το δεύτερο κύκλο των συστατικών, ο δεύτερος κύκλος των ακρών συστατικών, και περιμένει την απαλλαγή, εναλλάσσοντας έτσι.

Στοιχεία επικοινωνίας
Zhengzhou jinteng machinery equipment co. LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Karen

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα

Αφήστε ένα μήνυμα

We bellen je snel terug!