Αρχική Σελίδα Προϊόντασυγκεκριμένος σταθμός μίξης

Γρήγορες διπλές συγκεκριμένες εγκαταστάσεις μίξης, 80 Τ/συγκεκριμένα συστήματα επεξεργασίας κατά δεσμίδες Χ

Αναθεωρήσεις πελατών
Είναι πολύ καλή επιχείρηση. μου προσφέρουν την πολύ καλή ποιότητα συγκεκριμένος σταθμός μίξης, λογική τιμή και γρήγορος χρόνος παράδοσης.

—— Jack

Η μηχανή συγκεκριμένων αναμικτών λαμβανόμενη, η εξωτερική συσκευασία είναι πολύ ισχυρή, και υπάρχουν πολλά εξαρτήματα. Σας ευχαριστώ για την υπομονή σας που εξηγεί πρίν αγοράζει.

—— Κρίνος SU

Είμαι Online Chat Now

Γρήγορες διπλές συγκεκριμένες εγκαταστάσεις μίξης, 80 Τ/συγκεκριμένα συστήματα επεξεργασίας κατά δεσμίδες Χ

Γρήγορες διπλές συγκεκριμένες εγκαταστάσεις μίξης, 80 Τ/συγκεκριμένα συστήματα επεξεργασίας κατά δεσμίδες Χ
Γρήγορες διπλές συγκεκριμένες εγκαταστάσεις μίξης, 80 Τ/συγκεκριμένα συστήματα επεξεργασίας κατά δεσμίδες Χ

Μεγάλες Εικόνας :  Γρήγορες διπλές συγκεκριμένες εγκαταστάσεις μίξης, 80 Τ/συγκεκριμένα συστήματα επεξεργασίας κατά δεσμίδες Χ

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: ZhengZhou, Κίνα
Μάρκα: Jinteng
Αριθμό μοντέλου: HZS90
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: Προδιαγραφές προϊόντων
Χρόνος παράδοσης: 5-7 εργάσιμες ημέρες

Γρήγορες διπλές συγκεκριμένες εγκαταστάσεις μίξης, 80 Τ/συγκεκριμένα συστήματα επεξεργασίας κατά δεσμίδες Χ

περιγραφή
Εγκατεστημένη ικανότητα: 172KW ύψος απαλλαγής: 4.1m
Παραγωγικότητα μεταφορέων βιδών: 80t / χ Συνολική παραγωγικότητα μεταφορέων ζωνών: 500t/h
Συνολικός τύπος: 4 Ικανότητα αναμικτών: 1500 λίτρα
Υψηλό φως:

έτοιμες εγκαταστάσεις επεξεργασίας κατά δεσμίδες μιγμάτων

,

στις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις επεξεργασίας κατά δεσμίδες περιοχών

HZS90 συγκεκριμένος σταθμός μίξης

 

Είναι όχι μόνο ισχύει στο κοινό συγκεκριμένο, προκατασκευασμένο σκυρόδεμα αλλά και στο σκυρόδεμα υψηλής επίδοσης. Είναι σταθερού Drive, υψηλής αποδοτικότητας μίξης, ομοιογενής μίξη, πολλαπλάσια μέθοδος απαλλαγής, ειδικός σχεδιασμένος ψεκαστήρας νερού και εύκολος να διατηρήσει και κανένα πρόβλημα διαρροής. Χρησιμοποιείται ευρέως στην παραγωγή των δομικών μονάδων και των προκατασκευασμένων μερών, και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στα προϊόντα του ενισχυμένου ίνα σκυροδέματος χάλυβα, του συγκεκριμένου και cdry κονιάματος χρώματος, κ.λπ.

 

①. Εισαγωγή στο συγκεκριμένο σταθμό μίξης HZS90

Ένας πλήρης εξοπλισμός εγκαταστάσεων μίξης HZS90 συγκεκριμένος πρέπει να περιέχει τα ακόλουθα προϊόντα:

Κύριος αναμίκτης, μηχανή επεξεργασίας κατά δεσμίδες, μεταφορέας ζωνών, σιλό τσιμέντου, μεταφορέας βιδών, ευφυής θάλαμος ελέγχου υπολογιστών, και στατιστικό σύστημα μετρολογίας.

Είναι ένας από τους αποδοτικότερους εξοπλισμούς στη συγκεκριμένη παραγωγή. Στην τρέχουσα αγορά, ο σταθμός HZS90 είναι ένα από τα εμπιστευμένα και δημοφιλή εμπορικά συγκεκριμένα πρότυπα εγκαταστάσεων μίξης.

 

HZS90 συγκεκριμένα κυριώτερα σημεία σταθμών μίξης:

1. Οδήγηση της δίδυμης μηχανής μίξης άξονων της βιομηχανίας για να επιτύχει την επιστροφή αξίας υψηλής αποδοτικότητας

2. το πλήρες τρισδιάστατο σύστημα εγχύσεων, αυτό είναι πιό λεπτομερές και γρηγορότερο για να καθαρίσει τον εξοπλισμό

3. Έχει πιστοποιηθεί από το ευρωπαϊκό επιτακτικό πρακτορείο ασφαλείας για να αποβάλει πλήρως τις διαρροές μυστικών οικοδεσποτών

4. ανοικτό υλικό σχέδιο πορτών, υψηλή κίνηση, που ξεφορτώνει γρήγορα

5. το πιάτο επένδυσης είναι ενσωματωμένο στο στοιχείο συστημάτων, και η ζωή υπηρεσιών υπερβαίνει 50.000 δοχεία

6. συνολική σύνθετη πολλαπλών ταχυτήτων τεχνολογία μέτρησης, αυτόματες διόρθωση και αποζημίωση για την πτώση.

 

②, τα πλεονεκτήματα των συγκεκριμένων εγκαταστάσεων μίξης HZS90

1. Ο κεντρικός υπολογιστής του σταθμού HZS90 που παράγεται από Jinteng Construction τα μηχανήματα είναι διπλός αναγκασμένος άξονας συγκεκριμένος αναμίκτης JS1500 με την υψηλή ποιότητα μίξης και την υψηλή αποτελεσματικότητα

2. η μορφωματικοί δομή, η εγκατάσταση και ο επανεντοπισμός είναι πολύ γρήγοροι

3. το σύνολο χρησιμοποιεί τα συστατικά μηχανών επεξεργασίας κατά δεσμίδες PL2400, ακριβές ζύγισμα, υψηλή αποδοτικότητα παραγωγής

4. Τα συστατικά του τσιμέντου, του νερού και των υγρών μίξεων όλα μετριούνται από τις ηλεκτρονικές κλίμακες, και η ακρίβεια των συστατικών είναι υψηλή

5. Η συνολική σίτιση υιοθετεί τη μεγάλη κλίση ή το μικρό μεταφορέα ζωνών κλίσης, ο οποίος έχει τη μακριά ζωή υπηρεσιών και την υψηλή αποδοτικότητα εργασίας

6. τα τμήματα του ηλεκτρικού συστήματος ελέγχου είναι όλα πυρήνων εισαγόμενη, αξιόπιστη απόδοση, εύκολη να λειτουργήσει, λειτουργία τυπωμένων υλών, με τον κλιματισμό

7. Χαμηλό κόστος εξοπλισμού και υψηλή απόδοση δαπανών.

 

③, συγκεκριμένο πλεονέκτημα σταθμών μίξης 90

1. φτηνή τιμή, παίρνουμε τα άμεσα μέσα πωλήσεων εργοστασίων, που στηρίζονται μόνοι τους υψηλή απόδοση δαπανών για να λάβουμε τη φήμη πελατών, και η φήμη πελατών είναι η καλύτερη διαφήμισή μας. Σαν καυτό πωλώντας προϊόν στη βιομηχανία, 90 που αναμιγνύουν τους σταθμούς είναι ακόμα πολύ χαμηλότερα από το ίδιο ποιοτικό επίπεδο στη βιομηχανία.

2. Ο σταθμός HZS90 μας έχει έναν σύντομο κύκλο παραγωγής και σχεδιάζεται για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των πελατών που είναι στη επείγουσα ανάγκη του εξοπλισμού.

3. για να παρέχει τους πελάτες ο περιεκτικότερος μετά από την υπηρεσία πωλήσεων, σχέδιο, σύνταξη, παραγωγή, παράδοση, εγκατάσταση, ανάθεση και άλλες περιεκτικές υπηρεσίες για να αποβάλει τον πελάτη ανησυχεί.

4. Παρέχουμε διαφορετικό HZS90 αναμιγνύοντας τις ταιριάζοντας με λύσεις σταθμών για τους διαφορετικούς πελάτες. Ανεξάρτητα από το πόσο κρίσιμοι οι πελάτες είναι, μπορούμε πάντα να παρέχουμε μια κατάλληλη λύση.

 

④, σκυρόδεμα HZS90 που αναμιγνύει τις παραμέτρους σταθμών

 

Παραγωγικότητα: 90m3/h

Μίξη του προτύπου οικοδεσποτών: JS1500

Αριθμός και δύναμη της μίξης της μηχανής: 2X30KW

Μίξη του κύκλου: η δεκαετία του '60

Ικανότητα αναμικτών: 1500 λίτρα

Συνολικό μέγεθος: Φ100mm

Ποσότητα και ικανότητα δοχείων σκονών: 3x100t

Ικανότητα επεξεργασίας κατά δεσμίδες σταθμών επεξεργασίας κατά δεσμίδες: 2400 λίτρα

Συνολική ικανότητα δοχείων: 4X10.2m3

Συνολικός τύπος: 4

Συνολική παραγωγικότητα μεταφορέων ζωνών: 500t/h

Παραγωγικότητα μεταφορέων βιδών: 80t/χ

Ύψος απαλλαγής: 4.1m

Εγκατεστημένη ικανότητα: 172KW

 

⑤. HZS90 σκυρόδεμα που αναμιγνύει τις λεπτομέρειες σταθμών

1. Ανακατώνοντας σύστημα

Ο πυρήνας συστημάτων μίξης είναι ο οικοδεσπότης. Η κύρια μηχανή αυτού του τύπου μίξης του σταθμού χρησιμοποιεί το δίδυμο αναγκασμένο άξονας αναμίκτη JS1500. Αυτός ο αναμίκτης είναι κατάλληλος για τα περισσότερα σύνολα λιγότερο από 80mm. Επιπλέον, το σύστημα μίξης έχει επίσης τους ηλεκτρικούς κινητήρες και τις ζώνες. Αποτελείται από τα βοηθητικά μέρη όπως η μηχανή, ο μειωτής, το σύστημα μετάδοσης και το σύστημα εφοδιασμού με πετρέλαιο.

2. μετρώντας σύστημα

Το μετρώντας σύστημα είναι το κλειδί εάν ο σταθμός μίξης μπορεί να απασχοληθεί κανονικά και να ολοκληρώσει στην υποχρέωση όπως αναμενόταν. Αυτή τη στιγμή, 90 μας δακτυλογραφούν τη μίξη των χρήσεων σταθμών η μηχανή επεξεργασίας κατά δεσμίδες τύπων PLD2400, το λάθος μέτρησης δεν υπερβαίνει 2%, σύμφωνα με τα εθνικά πρότυπα. Του μισός από αυτού που συστήνουμε για τα 90 αναμιγνύοντας το σταθμό είναι η ανεξάρτητη ζυγίζοντας μηχανή επεξεργασίας κατά δεσμίδες PLD2400. Υπό κανονικές συνθήκες, οι τέσσερις αποθήκες εμπορευμάτων είναι αρκετά πρακτικές. Όταν το ζύγισμα κονιοποιεί και υγρά υλικά, χρησιμοποιήστε τη χοάνη ζυγού για να ελέγξετε το λάθος σε 1%. Για την τρέχουσα αγορά, μπορεί να καλύψει τις περισσότερες από τις απαιτήσεις εργασίας και να παραγάγει υψηλό - ποιότητα και υψηλό σκυρόδεμα προσαρμοστικότητας.

3. Σύστημα τροφοδοσίας

Το σύστημα τροφοδοσίας διαιρείται σε τρία μέρη, και μετά από το σύνολο ζυγίζεται, μεταβιβάζεται από έναν μεταφορέα ζωνών. Από την άποψη της σκόνης που μεταβιβάζει, έχουμε ποικίλους μεταφορείς βιδών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να εξασφαλίσουν το τσιμέντο και άλλα υλικά σκονών μπορούν να απελευθερωθούν, και η ταχύτητα μεταφέρεται γρήγορα από το σιλό τσιμέντου στη ζυγίζοντας χοάνη για τη μέτρηση. Αν και η εργασία είναι απλή, είναι η προϋπόθεση της σταθερής εργασίας των συγκεκριμένων εγκαταστάσεων μίξης.

4. αποθήκη εμπορευμάτων τσιμέντου

Το σιλό τσιμέντου χρησιμοποιείται γενικά στη μαζική αποθήκευση τσιμέντου των συγκεκριμένων εγκαταστάσεων μίξης HZS90, οι οποίες είναι μια κλειστή δεξαμενή για την αποθήκευση των υλικών. Με την ανάπτυξη της κοινωνικής κατασκευής, η χρήση των σιλό τσιμέντου στην περιοχή κατασκευής γίνεται όλο και περισσότερο διαδεδομένη.

5. σύστημα μεταφορέων

Το μεταβιβάζοντας σύστημα του συγκεκριμένου σταθμού μίξης HZS90 διαιρείται σε συνολική μεταβίβαση και σκόνη που μεταβιβάζουν: η μεταβιβάζοντας μέθοδος συνόλου είναι μεταφορέας ζωνών, ο οποίος έχει τη μεγάλη μεταβιβάζοντας απόσταση, το μεγάλο όγκο και τη συνεχή μεταβίβαση, και είναι αξιόπιστο και εύκολο να πραγματοποιήσει. Αυτοματοποίηση και συγκεντρωμένος έλεγχος η μεταβιβάζοντας μέθοδος τσιμέντου και μίξης είναι μεταφορέας βιδών, βαρέων καθηκόντων σχέδιο, μεγάλη ροπή, χαμηλού θορύβου, μειωμένο υλικό που μεταβιβάζει τη συμπίεση, και εύκολος να εγκαταστήσει.

6. σύστημα ελέγχου

Το σύστημα ελέγχου είναι το κέντρο του σταθμού μίξης. Ολόκληρη η μηχανή ελέγχεται από τον υπολογιστή. Μπορεί να ελεγχθεί αυτόματα ή με το χέρι. Είναι εύκολο να λειτουργήσει και να κυριαρχήσει. Η δυναμική οθόνη, μπορεί σαφώς να καταλάβει τη λειτουργία κάθε συστατικού, και μπορεί να αποθηκεύσει και να τυπώσει τα στοιχεία εκθέσεων.

Τα κύρια συστατικά του μετρώντας συστήματος του συγκεκριμένου σταθμού μίξης HZS90 είναι αισθητήρας και πνευματική βαλβίδα πεταλούδων. Η μηχανή κατασκευής Changli υιοθετεί εισαγόμενο το υψηλή ακρίβεια αισθητήρα, το ακριβές ζύγισμα και τη γρήγορη απάντηση η πνευματική βαλβίδα πεταλούδων σφραγίζεται στενά, αξιόπιστος στη δράση, απλός στη δομή, μικρή σε μέγεθος, το φως σε βάρος και οικονομικώς αποδοτικός.

7. αεροκίνητο σύστημα

Το αεροκίνητο σύστημα είναι η συσκευή εκτέλεσης του συγκεκριμένου σταθμού μίξης HZS90. Χρησιμοποιείται για να μεταστρέψει τα συνολικά σιλό, την πόρτα απαλλαγής αναμικτών και την πόρτα εκφόρτωσης κλίμακας τσιμέντου εγκαίρως σύμφωνα με τις οδηγίες που εκδίδονται από το βιομηχανικό μικροϋπολογιστή, και να σπάσει το τσιμέντο στο σιλό τσιμέντου. Η πρόσθετη ουσία φυσιέται και ανακατώνεται για να εξασφαλίσει ακριβή μέτρηση των διάφορων συνόλων, των τσιμέντων και των πρόσθετων ουσιών, και η υποχρέωση φόρτωσης του τελειωμένου υλικού ολοκληρώνεται.

Στοιχεία επικοινωνίας
Zhengzhou jinteng machinery equipment co. LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Karen

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα

Αφήστε ένα μήνυμα

We bellen je snel terug!