Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΣυγκεκριμένη μηχανή επεξεργασίας κατά δεσμίδες

Εύκαμπτος εξοπλισμός εγκαταστάσεων επεξεργασίας κατά δεσμίδες, γρήγορη μεταβλητή συγκεκριμένη μηχανή εγκαταστάσεων

Αναθεωρήσεις πελατών
Είναι πολύ καλή επιχείρηση. μου προσφέρουν την πολύ καλή ποιότητα συγκεκριμένος σταθμός μίξης, λογική τιμή και γρήγορος χρόνος παράδοσης.

—— Jack

Η μηχανή συγκεκριμένων αναμικτών λαμβανόμενη, η εξωτερική συσκευασία είναι πολύ ισχυρή, και υπάρχουν πολλά εξαρτήματα. Σας ευχαριστώ για την υπομονή σας που εξηγεί πρίν αγοράζει.

—— Κρίνος SU

Είμαι Online Chat Now

Εύκαμπτος εξοπλισμός εγκαταστάσεων επεξεργασίας κατά δεσμίδες, γρήγορη μεταβλητή συγκεκριμένη μηχανή εγκαταστάσεων

Εύκαμπτος εξοπλισμός εγκαταστάσεων επεξεργασίας κατά δεσμίδες, γρήγορη μεταβλητή συγκεκριμένη μηχανή εγκαταστάσεων
Εύκαμπτος εξοπλισμός εγκαταστάσεων επεξεργασίας κατά δεσμίδες, γρήγορη μεταβλητή συγκεκριμένη μηχανή εγκαταστάσεων

Μεγάλες Εικόνας :  Εύκαμπτος εξοπλισμός εγκαταστάσεων επεξεργασίας κατά δεσμίδες, γρήγορη μεταβλητή συγκεκριμένη μηχανή εγκαταστάσεων

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: ZhengZhou, Κίνα
Μάρκα: Jinteng
Αριθμό μοντέλου: PLD1200
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: Προδιαγραφές προϊόντων
Χρόνος παράδοσης: 5-7 εργάσιμες ημέρες

Εύκαμπτος εξοπλισμός εγκαταστάσεων επεξεργασίας κατά δεσμίδες, γρήγορη μεταβλητή συγκεκριμένη μηχανή εγκαταστάσεων

περιγραφή
Όνομα Προϊόντος: Συγκεκριμένη μηχανή επεξεργασίας κατά δεσμίδες μοντέλο: PLD1200
Χαρακτηριστικό γνώρισμα: εύκαμπτος και μεταβλητός Αριθμός συνόλων: 2-4
Ζυγίστε την ικανότητα χοανών (κυβικοί μετρητές): 1.2 ικανότητα κάδων torage (κυβικοί μετρητές): 60m ³ /h
Υψηλό φως:

Συνολική μηχανή επεξεργασίας κατά δεσμίδες

,

επεξεργαμένος κατά δεσμίδες μηχανή εγκαταστάσεων

PLD1200 συγκεκριμένη μηχανή επεξεργασίας κατά δεσμίδες

 

PLD1200 η συγκεκριμένη μηχανή επεξεργασίας κατά δεσμίδες μπορεί αποτελεσματικά να εξασφαλίσει την ακρίβεια του τσιμέντου, της άμμου, της πέτρας και άλλων αναλογιών μιγμάτων, και να βελτιώσει περαιτέρω την ακρίβεια του ζυγίσματος με τη χρησιμοποίηση του ηλεκτρονικού ζυγίζοντας συστήματος.

 

①, συγκεκριμένη εισαγωγή μηχανών επεξεργασίας κατά δεσμίδες PLD1200

 

Η τοπ επιτροπή της μηχανής επεξεργασίας κατά δεσμίδες Jinteng μπορεί να μειωθεί ή να αφαιρεθεί όπως απαιτείται, η οποία μπορεί πολύ να μειώσει την ένταση εργασίας του μέρους φόρτωσης και να αυξήσει την ευκολία της κατασκευής. Η έξοχη τέχνη βελτιώνει πολύ την ποιότητα του συγκεκριμένου ποσοστού της συγκεκριμένης μηχανής επεξεργασίας κατά δεσμίδες PLD1200. Ιδανική μονάδα χορήγησης της δόσης για όλους τους τύπους αναμικτών.

PLD2400 η συγκεκριμένη μηχανή επεξεργασίας κατά δεσμίδες σταθμών μίξης έχει την υψηλή ακρίβεια ζυγίσματος άριστος ζυγίζοντας αισθητήρας, ακριβές και σταθερό ζύγισμα λογική γενική δομή, ισχυρή ακαμψία και όμορφη εμφάνιση σταθερή μεταβίβαση, που εξασφαλίζει κανονική σίτιση Η κάλυψη είναι αποτελεσματική να αποτρέψει το ψέκασμα η εντείνοντας συσκευή βιδών τακτοποιείται στην ουρά, και η ένταση της ζώνης μπορεί να ρυθμιστεί ανά πάσα στιγμή, η οποία είναι κατάλληλη και γρήγορη οι δονητές εγκαθίστανται στους πλευρικούς τοίχους του δοχείου άμμου και ο κάδος κλίμακας άμμου, που διευκολύνει το γρήγορο ζύγισμα και γρήγορος τα πλεονεκτήματα, κ.λπ., η άμμος και η συσκευή χορήγησης της δόσης αμμοχάλικου που φορτώνονται από το φορτωτή ή ο μεταφορέας ζωνών μπορεί να χρησιμοποιηθεί μαζί με τον εξοπλισμό όπως το σιλό τσιμέντου, και μπορεί να συνδυαστεί με τους διάφορους τύπους αναμικτών και άλλων μετρώντας συσκευών που συνδυάζονται σε έναν πλήρως αυτόματο και ημιαυτόματο σταθμό μίξης. Αυτή η μηχανή μπορεί αποτελεσματικά να εξασφαλίσει την ακρίβεια του τσιμέντου, της άμμου, της πέτρας και άλλων αναλογιών μιγμάτων, και η χρήση του ηλεκτρονικού ζυγίζοντας συστήματος βελτιώνει περαιτέρω την ακρίβεια του ζυγίσματος. Τη τοπ επιτροπή της συγκεκριμένης μηχανής επεξεργασίας κατά δεσμίδες μπορεί να χαμηλώσουν ή να αφαιρεθεί όπως απαιτείται, η οποία μπορεί πολύ να μειώσει την ένταση εργασίας του μέρους φόρτωσης και να αυξήσει την ευκολία της κατασκευής.

 

②, συγκεκριμένα χαρακτηριστικά γνωρίσματα μηχανών επεξεργασίας κατά δεσμίδες PLD1200

1. Ενιαία ενότητα αποθηκών εμπορευμάτων, που συνδυάζεται με τους διάφορους τρόπους, πιό εύκαμπτος και μεταβλητός

2. Είναι συμμετρικό, και μπορεί να ταϊστεί και με τις δύο πλευρές, το οποίο είναι καταλληλότερο να χρησιμοποιήσει

3. Corrugation κυλίνδρων, καλή γενική ακαμψία και μακρύτερη ζωή υπηρεσιών

4. Οι εισαγόμενοι αισθητήρες, η ταχύτητα των συστατικών είναι γρηγορότεροι.

5. λεπτό ζύγισμα, υψηλή ακρίβεια ζυγίσματος

6. Ζυγίζοντας αισθητήρας με την άριστη απόδοση, ακριβές και σταθερό ζύγισμα

7. Τα κύρια ενισχυτικά μέρη υιοθετούν τα γνωστά εμπορικά σήματα στο εσωτερικό και στο εξωτερικό με την υψηλή αξιοπιστία

8. Η γενική δομή είναι λογική, η ακαμψία είναι ισχυρή και όμορφη

9. Η μεταβίβαση είναι σταθερή και η κανονική σίτιση είναι εγγυημένη

10. Ζυγίζοντας 4 είδη συνόλων συγχρόνως, ο χρόνος μέτρησης είναι σύντομος και η αποδοτικότητα είναι υψηλή

11. Στο κεφάλι του μεταφορέα ζωνών παρέχεται μια υλική κάλυψη για να αποτρέψει αποτελεσματικά το ψέκασμα

12. Υπάρχει μια εντείνοντας συσκευή βιδών στην ουρά, η οποία μπορεί να ρυθμίσει την ένταση της ζώνης ανά πάσα στιγμή, η οποία είναι κατάλληλη και γρήγορη

13. Οι πλευρικοί τοίχοι του δοχείου άμμου και του κάδου κλίμακας άμμου είναι εξοπλισμένοι με τους δονητές για γρήγορα να ζυγίσουν και γρήγορα να ξεφορτώσουν.

 

③, τεχνικές παράμετροι μηχανών επεξεργασίας κατά δεσμίδες PLD1200 συγκεκριμένες

 

Συγκεκριμένο πρότυπο μηχανών επεξεργασίας κατά δεσμίδες Αριθμός δοχείων αποθήκευσης Ζυγίστε την ικανότητα χοανών (κυβικοί μετρητές) Ικανότητα κάδων αποθήκευσης (κυβικοί μετρητές) παραγωγικότητα αριθμός συνόλων
1200 PLD 2 1.2 60m ³ /h ±2% 2
3 1.2 60m ³ /h ±2% 3
4 1.2 60m ³ /h ±2% 4
Pls-α 3 1.2 60m ³ /h ±2% 3
4 1.2 60m ³ /h ±2% 4
Pls-β 3 1.2 60m ³ /h ±2% 3
4 1.2 60m ³ /h ±2% 4

 

④, συγκεκριμένη διαδικασία χρήσης μηχανών επεξεργασίας κατά δεσμίδες PLD1200

Η μηχανή επεξεργασίας κατά δεσμίδες PLD1200 πρέπει να ολοκληρώσει την εγκατάσταση και να τεμπελιάσει τη δοκιμή ολόκληρης της μηχανής πρίν αναθέτει, και να ταΐσει τις χοάνες αποθήκευσης, να ανοίξει έπειτα τις πύλες απαλλαγής του σιλό τσιμέντου και του μεταφορέα βιδών.

1. Μπότα

Έναρξη σύμφωνα με τις οδηγίες του επεξεργαμένος κατά δεσμίδες ελεγκτή.

2. Υλική ρύθμιση αξίας

Εισάγετε την καθορισμένη αξία της άμμου και του τσιμέντου σύμφωνα με τους κανονισμούς. Εάν ένα ορισμένο υλικό δεν συμμετέχει σε αναλογία, η καθορισμένη αξία πρέπει να είναι 0.

3. Αναθεώρηση της διαφοράς

Όταν το βάρος της ζυγίζοντας χοάνης φθάνει στην καθορισμένη αξία, ο μεταφορέας σίτισης σταματά αυτόματα, αλλά μερικά από το υλικό θα περιέλθουν στη ζυγίζοντας χοάνη. Αυτό το μέρος του υλικού καλείται πτώση.

Προκειμένου να εξασφαλιστεί η ακρίβεια των συστατικών, η διαφορά πτώσης των υλικών πρέπει να διορθωθεί. Τα διαφορετικά υλικά όργανα ελέγχου έχουν τις διαφορετικές μεθόδους για την αξία διαφοράς. Τα περισσότερα πρότυπα δεν χρειάζονται τη χειρωνακτική λειτουργία από το χρήστη και μπορούν να διορθωθούν αυτόματα.

4. Λειτουργία διαδικασίας επεξεργασίας κατά δεσμίδες

Πρίν εισάγει τη διαδικασία επεξεργασίας κατά δεσμίδες, ανοίξτε τη δύναμη της παροχής κύριου ηλεκτρικού ρεύματος και της συσκευής ελέγχου επεξεργασίας κατά δεσμίδες, αρχίστε το όργανο ελέγχου επεξεργασίας κατά δεσμίδες, και αρχίστε τον κανονικό, πιέστε τα συστατικά ή το κουμπί έναρξης για να πραγματοποιήσετε την αυτόματη επεξεργασία κατά δεσμίδες. Αφότου τελειώνουν τα συστατικά, πιέστε το κουμπί απαλλαγής για να τροφοδοτήσετε το διανέμοντα υλικό τη χοάνη αναμικτών. Μετά από την ολοκλήρωση της απαλλαγής, η ευκαιρία επεξεργασίας κατά δεσμίδες εκτελεί αυτόματα δύο κύκλους της επεξεργασίας κατά δεσμίδες της εργασίας. Έκτοτε, ο χειριστής πιέζει απλά το κουμπί απαλλαγής όταν απαιτείται. Την εργασία επεξεργασίας κατά δεσμίδες μπορεί να σταματήσουν προσωρινά με τη συμπίεση του κουμπιού μικρής διακοπής κατά τη διάρκεια της διαδικασίας επεξεργασίας κατά δεσμίδες. Προκειμένου να πραγματοποιηθεί ο αναμίκτης, η μηχανή επεξεργασίας κατά δεσμίδες χρησιμοποιείται από ένα άτομο, και η μηχανή είναι εξοπλισμένη με έναν συνδεμένο με καλώδιο τηλεχειρισμό, εφ' όσον παρεμβάλλεται το βούλωμα τηλεχειρισμού στην υποδοχή τηλεχειρισμού στο ηλεκτρικό κιβώτιο. Η λειτουργία κουμπιών του τηλεχειρισμού είναι ακριβώς η ίδια με το αντίστοιχο κουμπί στο ηλεκτρικό παράθυρο.

Το υλικό στη χοάνη πρέπει να ξεφορτωθεί προτού να σταματήσουν κάθε batch.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Zhengzhou jinteng machinery equipment co. LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Karen

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα

Αφήστε ένα μήνυμα

We bellen je snel terug!