Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΣυγκεκριμένη μηχανή επεξεργασίας κατά δεσμίδες

Υψηλή αποδοτική συγκεκριμένη μηχανή επεξεργασίας κατά δεσμίδες, συνολικές εγκαταστάσεις επεξεργασίας κατά δεσμίδες 3200L

Αναθεωρήσεις πελατών
Είναι πολύ καλή επιχείρηση. μου προσφέρουν την πολύ καλή ποιότητα συγκεκριμένος σταθμός μίξης, λογική τιμή και γρήγορος χρόνος παράδοσης.

—— Jack

Η μηχανή συγκεκριμένων αναμικτών λαμβανόμενη, η εξωτερική συσκευασία είναι πολύ ισχυρή, και υπάρχουν πολλά εξαρτήματα. Σας ευχαριστώ για την υπομονή σας που εξηγεί πρίν αγοράζει.

—— Κρίνος SU

Είμαι Online Chat Now

Υψηλή αποδοτική συγκεκριμένη μηχανή επεξεργασίας κατά δεσμίδες, συνολικές εγκαταστάσεις επεξεργασίας κατά δεσμίδες 3200L

Υψηλή αποδοτική συγκεκριμένη μηχανή επεξεργασίας κατά δεσμίδες, συνολικές εγκαταστάσεις επεξεργασίας κατά δεσμίδες 3200L
Υψηλή αποδοτική συγκεκριμένη μηχανή επεξεργασίας κατά δεσμίδες, συνολικές εγκαταστάσεις επεξεργασίας κατά δεσμίδες 3200L

Μεγάλες Εικόνας :  Υψηλή αποδοτική συγκεκριμένη μηχανή επεξεργασίας κατά δεσμίδες, συνολικές εγκαταστάσεις επεξεργασίας κατά δεσμίδες 3200L

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: ZhengZhou, Κίνα
Μάρκα: Jinteng
Αριθμό μοντέλου: PLD3200
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: Προδιαγραφές προϊόντων
Χρόνος παράδοσης: 5-7 εργάσιμες ημέρες

Υψηλή αποδοτική συγκεκριμένη μηχανή επεξεργασίας κατά δεσμίδες, συνολικές εγκαταστάσεις επεξεργασίας κατά δεσμίδες 3200L

περιγραφή
Λέξη-κλειδί: Συγκεκριμένη μηχανή επεξεργασίας κατά δεσμίδες Πλεονέκτημα: Εύκολη λειτουργία, ακριβή συστατικά
μοντέλο: PLD3200 αξία ζυγίσματος: 5T
Ύψος σίτισης: 2.3m εκτιμημένη ικανότητα επεξεργασίας κατά δεσμίδες: 3.200 λίτρα
Υψηλό φως:

συνολικές εγκαταστάσεις επεξεργασίας κατά δεσμίδες

,

επεξεργαμένος κατά δεσμίδες μηχανή εγκαταστάσεων

PLD3200 συγκεκριμένη μηχανή επεξεργασίας κατά δεσμίδες

 

Περιγραφή:

 

Η συγκεκριμένη μηχανή επεξεργασίας κατά δεσμίδες PLD3200 έχει μια εκτιμημένη ικανότητα επεξεργασίας κατά δεσμίδες 3.200 λίτρων και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με 2-5 υλικά ειδών. Η αξία ζυγίσματος μπορεί να είναι 5T και το ύψος σίτισης είναι 2.3m. Η μηχανή επεξεργασίας κατά δεσμίδες είναι ακριβής και είναι μια υψηλή - μηχανή ποιοτικής νέα συγκεκριμένη επεξεργασίας κατά δεσμίδες.

 

①, πλεονεκτήματα προϊόντων

 

1. Ο αυτόματος έλεγχος κλίμακας υπολογιστών, ευφυής και αποδοτικός, αυτό μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί με το χέρι

2. Εύκολη λειτουργία, ακριβή συστατικά, υλικό - η αναλογία μιγμάτων μπορεί να ρυθμιστεί σύμφωνα με τις ανάγκες των χρηστών

3. Μεγάλη αποδοτικότητα, μικρή κατανάλωση ενέργειας, εύκολες εγκατάσταση και μετακίνηση

4. μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τους διάφορους τύπους αναμικτών, με την ισχυρή περιβαλλοντική προσαρμοστικότητα

5. μπορεί πολύ να βελτιώσει την αποτελεσματικότητα παραγωγής και τη συγκεκριμένη ποιότητα.

 

②, τα θέματα εγκαταστάσεων

 

1. Μετά από το PL3200 η συγκεκριμένη μηχανή επεξεργασίας κατά δεσμίδες φθάνει, παρακαλώ ελέγξτε τα συνημμένα μέρη και τα τεχνικά έγγραφα σύμφωνα με τον κατάλογο συσκευασίας για να ελέγξετε εάν ολόκληρα η μηχανή ή τα μέρη είναι χαλασμένη.

2. Ο χρήστης πρέπει να θέσει καλά θεμέλια σύμφωνα με το βασικό χάρτη της μηχανής batch που αγοράζεται.

3. Τοποθετήστε τη μονάδα όπως φαίνεται στο χάρτη βάσεων για να κρατήσετε τις μονάδες σε μια οριζόντια θέση.

4. Αφότου είναι σε ισχύ η μηχανή επεξεργασίας κατά δεσμίδες, αφαιρέστε το μπουλόνι καθορισμού της ζυγίζοντας χοάνης για να κάνετε τη ζυγίζοντας εργασία χοανών.

5. Ελέγξτε την ευελιξία κάθε μέρους μετάδοσης, και εάν τα μπουλόνια κάθε μέρους σύνδεσης είναι χαλαρά.

6. Εγκαταστήστε την καλωδίωση του ηλεκτρικού κυκλώματος σύμφωνα με το «εγχειρίδιο ελεγκτών συστατικών», συμπεριλαμβάνων: το κύριο καλώδιο και κάθε καλώδιο μηχανών, αισθητήρας και καλώδιο τηλεχειρισμού.

7. Δοκιμάστε το κενό τρέξιμο και ελέγξτε την οδήγηση κάθε μηχανής.

8. Σύμφωνα με τις απαιτήσεις του «εγχειριδίου ελέγχου συστατικών», πραγματοποιήστε τη δοκιμή κύκλων προσομοίωσης batch, και προσπαθήστε να θέσετε το μικρό ζύγισμα για κάθε υλικό στον έλεγχο εάν τα συστατικά μπορούν να ανακυκλωθούν αυτόματα.

 

③, ειδικές προσοχές

 

1. Ένα μαχαίρι πρέπει να εγκατασταθεί μεταξύ της παροχής κύριου ηλεκτρικού ρεύματος και του ηλεκτρικού κιβωτίου.

2. Η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος μηδενικά γραμμή του οργάνου ελέγχου επεξεργασίας κατά δεσμίδες δεν μπορεί να συνδεθεί με το επίγειο καλώδιο ανακριβώς, διαφορετικά τα σοβαρά ατυχήματα θα εμφανιστούν.

3. Το στηρίζοντας όργανο ελέγχου πρέπει να στηριχτεί σοβαρά και η αντίσταση είναι λιγότερο από 4Ω.

4. Sunscreen και αδιάβροχες οι εγκαταστάσεις πρέπει να εγκατασταθούν στη θέση όπου η συσκευή ελέγχου επεξεργασίας κατά δεσμίδες τοποθετείται.

 

④, κοινά προβλήματα

1. ποια είναι η μηχανή τέσσερα επεξεργασίας κατά δεσμίδες PLD3200 τιμή τύπων αποθηκών εμπορευμάτων;

Α: Αυτή η μηχανή επεξεργασίας κατά δεσμίδες τύπων χρησιμοποιείται συνήθως στο μεγάλο σκυρόδεμα αναμιγνύοντας τους σταθμούς. Είναι ένας απαραίτητος εξοπλισμός για τους σταθμούς. Χρησιμοποιείται σπάνια μόνο. Οι διαφορετικοί κατασκευαστές έχουν τις διαφορετικές διαφορές τιμών. Παρακαλώ ελάτε σε επαφή με τον κατασκευαστή για τις λεπτομέρειες, όπως το εργοστάσιο μηχανημάτων Zhengzhou Jinteng.

 

2. Πώς να λύσει τη διακοπή του συστήματος που εμφανίζεται όταν η συγκεκριμένη μηχανή επεξεργασίας κατά δεσμίδες ζυγίζεται;

Το ελάττωμα γραμμών φανερώνεται από τον ελεγκτή που δείχνει ότι οι υπερχειλίσεις αξίας, επιδεικνύοντας ένα μήνυμα λάθους, και το σήμα διακόπτονται ξαφνικά ή πηδιούνται κατά τη διάρκεια του ζυγίσματος, για τους ακόλουθους δύο λόγους.

Κατ' αρχάς, η γραμμή σύνδεσης μεταξύ του αισθητήρα και το όργανο ελέγχου είναι σπασμένες. Αυτό το είδος εξωτερικού ελαττώματος προκαλείται κυρίως από την ανάρμοστες εγκατάσταση και τη χρήση. Εάν η καθολική αντίσταση μετρητών και παραγωγής εισαγωγής ελέγχεται από έναν καθολικό μετρητή, η αξία αντίστασης είναι κανονική. Η αιτία της αποτυχίας είναι ότι το συνδέοντας καλώδιο είναι σπασμένο και προκαλεί ένα ανοικτό κύκλωμα η συνδέοντας ένωση καλωδίων χαλαρά ή δεν συγκολλάται.

Δεύτερον, υπάρχει ένα πρόβλημα με την ποιότητα ο ίδιος του αισθητήρα. Η απόδοση της αντίστασης εισαγωγής και παραγωγής αισθητήρων αλλάζει. Υπό τους κανονικούς όρους, η αντίσταση εισαγωγής του αισθητήρα είναι 400Ω±10Ω, και η αντίσταση παραγωγής είναι 350Ω±3Ω. Το κύριο ελάττωμα του αισθητήρα είναι ότι το συγκολλώντας σημείο του τερματικού ή του καλωδίου μολύβδου είναι κλειστό η μηά αποζημίωση θερμοκρασίας του αισθητήρα ή του αντιστάτη αποζημιώσεων θερμοκρασίας είναι αδύναμα συγκολλημένη ή ο αισθητήρας δεν σφραγίζεται καλά, και το εσωτερικό τσιπ είναι υγρό.

Μηδέν όφσετ των ηλεκτρονικών κλιμάκων είναι επίσης ένα κοινό ελάττωμα. Ένας από τους λόγους είναι ότι ο αισθητήρας δεν είναι αντισταθμισμένη θερμοκρασία. Ο στο σημείο μηδέν και η ευαισθησία της αλλαγής αισθητήρων με την αλλαγή της περιβαλλοντικής θερμοκρασίας, η οποία προκαλεί το στο σημείο μηδέν της ηλεκτρονικής κλίμακας στη δυσλειτουργία. Σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο, υπάρχει μια διαδικασία αποζημιώσεων θερμοκρασίας στη διαδικασία παραγωγής αισθητήρων, και ο αισθητήρας πρέπει να μιμηθεί μέσω του κιβωτίου υψηλής και χαμηλής θερμοκρασίας. Η χρήση της περιβαλλοντικής θερμοκρασίας αλλάζει για να αντισταθμίσει, αλλά πολλοί εσωτερικοί κατασκευαστές αισθητήρων απλά δεν έχουν υψηλό και τα κιβώτια χαμηλής θερμοκρασίας, αυτό δεν μπορούν να κάνουν την αποζημίωση θερμοκρασίας για τον αισθητήρα ο δεύτερος λόγος είναι ότι ο αισθητήρας είναι βαριά υπερφορτωμένος, με συνέπεια την πλαστική παραμόρφωση του ελαστομερούς, ζημία αισθητήρων. Επιπλέον, το νερό, η υγρασία, η οξείδωση ή η ηλεκτρική διακοπή του κιβωτίου συνδέσεων μπορούν να προκαλέσουν σημαντικές αποτυχίες.

Στοιχεία επικοινωνίας
Zhengzhou jinteng machinery equipment co. LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Karen

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα

Αφήστε ένα μήνυμα

We bellen je snel terug!