Αρχική Σελίδα

Zhengzhou jinteng machinery equipment co. LTD Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Η Co. εξοπλισμού μηχανημάτων Jinteng Zhengzhou, ΕΠΕ είναι μια από τις μεγάλης κλίμακας επιχειρήσεις που συμμετέχονται στην παραγωγή των μηχανημάτων κατασκευής. Έχει μια μεγάλη ιστορία της παραγωγής, ισχυρή τεχνική δύναμη, άριστος εξοπλισμός, τέλεια τεχνολογία, και έχει λάβει την άδεια παραγωγής των εθνικών βιομηχανικών προϊόντων. Έχει κερδίσει το χρυσό μετάλλιο των διάσημων προϊόντων Henan και την ποιότητα της επαρχίας Henan. Προηγμένη επιχείρηση, και περασμένος την εθνική πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων ISO9001.
Τα κύρια προϊόντα της επιχείρησης: Η μεγάλη έκταση HSZ του σκυροδέματος που αναμιγνύει το σταθμό, σειρά WBZ του σταθεροποιημένου χώματος που αναμιγνύει το σταθμό, συγκεκριμένος αναμίκτης σειράς JS, συγκεκριμένη μηχανή επεξεργασίας κατά δεσμίδες σειράς PLD, υδραυλικό συγκεκριμένο φορτηγό σειράς HJGY, μεγάλο βαρούλκο χωρητικότητας της JM, σειρά JK έλεγξε ηλεκτρονικά το γρήγορο βαρούλκο, μεταφορέα βιδών σειράς LSY, 30-100 τόνους του μαζικού σιλό τσιμέντου, του εξοπλισμού χάλυβα, του εξοπλισμού μεταλλείας, κ.λπ.! Με εμπορική επιτυχία στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, εγκωμιασμένος από την πλειοψηφία των πελατών.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Co. εξοπλισμού μηχανημάτων Jinteng Zhengzhou, ΕΠΕ που καθιερώνεται το 2017.

Κίνα Zhengzhou jinteng machinery equipment co. LTD Εταιρικό Προφίλ Κίνα Zhengzhou jinteng machinery equipment co. LTD Εταιρικό Προφίλ Κίνα Zhengzhou jinteng machinery equipment co. LTD Εταιρικό Προφίλ
1 2 3
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Πωλητής

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~120

Ετήσιες πωλήσεις : 3,000,000-5,000,000

Ιδρύθηκε Έτος : 2017

Εξαγωγή pc : 50% - 60%

Αφήστε ένα μήνυμα

We bellen je snel terug!