Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΣταθεροποιημένο χώμα που αναμιγνύει το σταθμό

35m3 / Σταθεροποιημένο Χ χώμα που αναμιγνύει τη δύναμη οικοδεσποτών σταθμών 30kw/το πρότυπο ακρίβειας HZS35

Αναθεωρήσεις πελατών
Είναι πολύ καλή επιχείρηση. μου προσφέρουν την πολύ καλή ποιότητα συγκεκριμένος σταθμός μίξης, λογική τιμή και γρήγορος χρόνος παράδοσης.

—— Jack

Η μηχανή συγκεκριμένων αναμικτών λαμβανόμενη, η εξωτερική συσκευασία είναι πολύ ισχυρή, και υπάρχουν πολλά εξαρτήματα. Σας ευχαριστώ για την υπομονή σας που εξηγεί πρίν αγοράζει.

—— Κρίνος SU

Είμαι Online Chat Now

35m3 / Σταθεροποιημένο Χ χώμα που αναμιγνύει τη δύναμη οικοδεσποτών σταθμών 30kw/το πρότυπο ακρίβειας HZS35

35m3 / Σταθεροποιημένο Χ χώμα που αναμιγνύει τη δύναμη οικοδεσποτών σταθμών 30kw/το πρότυπο ακρίβειας HZS35
35m3 / Σταθεροποιημένο Χ χώμα που αναμιγνύει τη δύναμη οικοδεσποτών σταθμών 30kw/το πρότυπο ακρίβειας HZS35

Μεγάλες Εικόνας :  35m3 / Σταθεροποιημένο Χ χώμα που αναμιγνύει τη δύναμη οικοδεσποτών σταθμών 30kw/το πρότυπο ακρίβειας HZS35

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: ZhengZhou, Κίνα
Μάρκα: Jinteng
Αριθμό μοντέλου: HZS35
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: Προδιαγραφές προϊόντων
Χρόνος παράδοσης: 5-7 εργάσιμες ημέρες

35m3 / Σταθεροποιημένο Χ χώμα που αναμιγνύει τη δύναμη οικοδεσποτών σταθμών 30kw/το πρότυπο ακρίβειας HZS35

περιγραφή
μοντέλο: HZS35 Κύρια χαρακτηριστικά γνωρίσματα: τετραπλή τεχνολογία σφράγισης
Εκτιμημένη παραγωγικότητα: 35m3/h Δύναμη οικοδεσποτών: 30kw
Τσιμέντο: ±1% κλ Τέφρα μυγών: ±1% κλ
Υψηλό φως:

συμπαγείς συγκεκριμένες εγκαταστάσεις επεξεργασίας κατά δεσμίδες

,

υγρές συγκεκριμένες εγκαταστάσεις batch

Οι συγκεκριμένες εγκαταστάσεις επεξεργασίας κατά δεσμίδες σειράς HZS ανήκουν στον υποχρεωτικό και εξοπλισμό αποδοτικότητας, περιλαμβάνουν το συγκεκριμένο αναμίκτη JS, τη μηχανή επεξεργασίας κατά δεσμίδες PLD, το σιλό τσιμέντου και το σύστημα ελέγχου. Η κύρια μηχανή της σειράς χρήσης JS thisseries διπλασιάζει τον υποχρεωτικό αναμίκτη άξονων. Είναι ευρέως χρησιμοποιημένες εγκαταστάσεις εργασία οικοδόμησης μεγάλης και μέσης κλίμακας, εργασία δρόμων και γεφυρών και προκατασκευή συγκεκριμένων προϊόντων, και είναι ένας ιδανικός εξοπλισμός για να παραγάγει το εμπορικό χρησιμοποιημένο σκυρόδεμα.

 

①, συγκεκριμένη εισαγωγή προϊόντων εγκαταστάσεων μίξης HZS35

HZS35 η μίξη του σταθμού ανήκει στο μικρό σκυρόδεμα αναμιγνύοντας τον εξοπλισμό. Είναι ένα από το μικρότερο σκυρόδεμα που αναμιγνύει τους σταθμούς που παράγονται προσεκτικά από Jinteng Machinery. Κυρίως αποτελεσμένος από το συγκεκριμένο αναμίκτη JS750, τη μηχανή επεξεργασίας κατά δεσμίδες PLD1200, εξοπλισμό αποθηκών εμπορευμάτων τσιμέντου 100T, το ζυγίσματος και άλλου, μεταφορέων βιδών. Η δομή είναι απλή και λογική, με την άριστη ποιότητα μίξης, υψηλή αποδοτικότητα μίξης, κατάλληλη συντήρηση.

 

Ο συγκεκριμένος σταθμός μίξης σειράς HZS είναι ένα είδος εξοπλισμού αναγκασμένης και υψηλής αποδοτικότητας. Μπορεί να παραγάγει ποικίλο σκυρόδεμα όπως το πλαστικό και ξηρό σκληρό σκυρόδεμα. Είναι υψηλή αποδοτικότητα παραγωγής και ευρέως χρησιμοποιημένος στη μεγάλη και μέσου μεγέθους οικοδόμηση κτηρίου, την εφαρμοσμένη μηχανική δρόμων και γεφυρών και την προκατασκευή των συγκεκριμένων προϊόντων. Είναι ο ιδανικός εξοπλισμός για την παραγωγή του εμπορικού σκυροδέματος. Το κύριο σύστημα της μίξης υιοθετεί το διπλό αναγκασμένο άξονας αναμίκτη σειράς JS. Έχει την καλή ομοιογένεια της μίξης του συγκεκριμένου, σύντομου χρόνου μίξης, μακρά ζωή της φθοράς των μερών και της κατάλληλων λειτουργίας και της συντήρησης. Υιοθετεί τις πιό πρόσφατες ιδέες σχεδίου του ηλεκτρονικού ζυγίσματος, του ελέγχου μικροϋπολογιστών, της ψηφιακής επίδειξης και άλλων τεχνολογιών ελέγχου, του ηλεκτρονικού ζυγίσματος με τη συσκευή απομονωτών και της αυτόματης λειτουργίας αποζημιώσεων, υψηλή ακρίβεια μέτρησης. Το σύστημα φόρτωσης άμμου και αμμοχάλικου υιοθετεί τη μεγάλη σίτιση ζωνών ψαροκόκκαλων πλάτους και έχει μια ανθρώπινη διαδρομή περπατήματος, η οποία είναι μια ιδανική επιλογή για την πλειοψηφία των μονάδων κατασκευής για να παραγάγει υψηλό - ποιοτικό σκυρόδεμα.

 

Τα μηχανήματα Jinteng παρέχουν την ελεύθερη αναφορά, επιλογή, σχέδιο διαδικασίας, σχέδια, τεχνική καθοδήγηση και στην εγκατάσταση περιοχών και τις αναθέτοντας υπηρεσίες για τις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις μίξης.

 

②, τα κύρια χαρακτηριστικά γνωρίσματα των συγκεκριμένων προϊόντων εγκαταστάσεων μίξης HZS35

1, τετραπλή τεχνολογία σφράγισης

Εκτός από την κοινή διαδικασία σφράγισης, υπάρχουν δύο φέροντα δαχτυλίδια προστασίας χάλυβα μεταξύ της πλευράς αναμιγνύοντας το βραχίονα και το κεφάλι άξονων για να αποτρέψουν τη χονδροειδή άμμο από την είσοδο

2. Ηλεκτρική τεχνολογία αντλιών πετρελαίου

Οι τέσσερις πυρήνες αντλιών παρέχουν το πετρέλαιο στα τέσσερα κεφάλια άξονων, εξαλείφοντας την ανάγκη για μια diverter βαλβίδα, που μειώνει τη συντήρηση και τα κόστη συντήρησης

3, εισαγόμενος μειωτής

Και ο μειωτής και το σύστημα παρεμβυσμάτων ελαίου σχεδιάζονται και παράγονται από καλά - γνωστός ξένος κατασκευαστής, με τη χαμηλού θορύβου και καμία πετρελαίου διαρροή μακρύτερης ζωής υπηρεσιών,

4, διήθηση πετρελαίου εργαλείων/σύστημα ψύξης

Προαιρετικά διήθηση πετρελαίου εργαλείων τεσσάρων γενεάς και σύστημα ψύξης, στρατιωτική τεχνολογία βαθμού, υψηλή - ποιότητα και διάρκεια.

5, μορφωματικό σχέδιο

Όλη το ίδρυμα δομών χάλυβα, το μορφωματικό σχέδιο, τα κατάλληλα τοποθετώντας μέρη, η σύντομη συνέλευση και χρόνος αποσύνθεσης.

6, καλή προσαρμοστικότητα

Η ενότητα δοχείων επεξεργασίας κατά δεσμίδες είναι πιό προσαρμόσιμη με τη ρύθμιση των διαφορετικών σχεδιαγραμμάτων.

 

③, τεχνικές παράμετροι εγκαταστάσεων μίξης HZS35 συγκεκριμένες

Εκτιμημένη παραγωγικότητα: 35 (m3/h)

Μίξη του προτύπου οικοδεσποτών: JS750 συγκεκριμένος αναμίκτης

Συνολικό μέγεθος μορίων: ≤80mm

Δύναμη οικοδεσποτών: 30kw

Παραγωγικότητα: 35m3/h

Επεξεργασία κατά δεσμίδες του προτύπου αποθηκών εμπορευμάτων: PLD1200

Δύναμη: 12-20kw

Σύνολο: ±2%kg

Τσιμέντο: ±1% κλ

Τέφρα μυγών: ±1% κλ

Νερό: ±1% κλ

Μίξη: ±1% κλ

 

④, η αρχή εργασίας των συγκεκριμένων εγκαταστάσεων μίξης HZS35

Ο κεντρικός υπολογιστής μίξης και το σύνολο HZS35 που αναμιγνύει το σταθμό υιοθετούν το διπλό αναγκασμένο JS750 αναμίκτη άξονων, το συνολικό μέρος του συνόλου υιοθετεί τη συγκεκριμένη μηχανή επεξεργασίας κατά δεσμίδες PLD1200, φόρτωση φορτωτών, ηλεκτρονική μέτρηση κλίμακας

Η ροή της δουλειάς είναι η ακόλουθη:

1. Το τσιμέντο αποθηκεύεται από το σιλό τσιμέντου, μεταβιβάζεται από το μεταφορέα βιδών, και μετριέται από την κλίμακα τσιμέντου

2, νερό αποθηκεύονται με τη δεξαμενή και τη δεξαμενή νερού, παροχή νερού υδραντλιών, μέτρηση κλίμακας νερού

3. Αφότου ανακατώνεται ομοιόμορφα η υγρή μίξη στη δεξαμενή αποθήκευσης μίξεων, στέλνεται στην κλίμακα μίξεων από την αντιδιαβρωτική αντλία για τη δοσολογία.

4. Η τέφρα τσιμέντου και μυγών τροφοδοτείται το τσιμέντο που μετρά τον κάδο μέσω του μεταφορέα βιδών. Όταν το μεταβιβάζοντας ποσό είναι το ίδιο με την καθορισμένη αξία, ο μικροϋπολογιστής στέλνει ένα σήμα για να σταματήσει τη μεταβίβαση, και ελέγχει την πνευματική βαλβίδα πεταλούδων στο κατώτατο σημείο του ζυγίζοντας κάδου τσιμέντου για να κάνει το υλικό στον κάδο τσιμέντου στο μπλέντερ.

5. Ολόκληρη η διαδικασία και ολοκληρώνεται αυτόματα από το ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου (επίσης μπορεί να ελεγχθεί με το χέρι). Εξάλλου τα υλικά απαλλάσσονται στο δίδυμο αναγκασμένο άξονας αναμίκτη JS750, οι ενάρξεις συγχρονισμού μίξης. Όταν ο χρόνος μίξης είναι επάνω, την πόρτα απαλλαγής ανοίγουν στην απαλλαγή, δηλ., μια ανακατώνοντας διαδικασία ολοκληρώνεται.

 

⑤, συγκεκριμένες λεπτομέρειες προϊόντων εγκαταστάσεων μίξης HZS35

1, οικοδεσπότης JS750

JS750 ο αναμίκτης είναι ένας νέος τύπος του δίδυμου αναγκασμένου άξονας αναμίκτη που αναπτύσσεται από Jinteng Machinery. Ο αναμίκτης είναι 0,75 τετράγωνα ανά χρόνο, αποκαλούμενο επίσης 0,75 τετραγωνικό αναμίκτη. Η παραγωγικότητα ανά ώρα είναι 35m3, το οποίο χρησιμοποιείται συνήθως ως αναμιγνύοντας πλήθος του συγκεκριμένου σταθμού μίξης HZS35. Αυτή η μηχανή έχει τα διπλά πλεονεκτήματα της ενιαίας ανεξάρτητης λειτουργίας μηχανών και του απλού συγκεκριμένου σταθμού μίξης με τη συγκεκριμένη μηχανή επεξεργασίας κατά δεσμίδες. Μπορεί επίσης να παρέχει τον ενισχυτικό οικοδεσπότη για τη μίξη του σταθμού. Λόγω της διαφορετικής διαμόρφωσης, υπάρχει ένα σημαντικό χάσμα στη θεωρητική παραγωγικότητα. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες. Η σωστή διαμόρφωση.

2, μηχανή επεξεργασίας κατά δεσμίδες PLD1200

Μια αυτόματη μηχανή επεξεργασίας κατά δεσμίδες μπροστινών μερών που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ένα μπλέντερ. Διαιρεμένη σε έναν τρόπο και διπλής κατεύθυνσης, η μηχανή επεξεργασίας κατά δεσμίδες υιοθετεί τη συσκευή χορήγησης της δόσης άμμου και αμμοχάλικου που φορτώνεται από το μεταφορέα φορτωτών ή ζωνών. Μπορεί να εξοπλιστεί με περισσότερα από τρία είδη υλικών. Μπορεί αυτόματα να ολοκληρώσει την άμμο, την πέτρα και το τσιμέντο σύμφωνα με τη συγκεκριμένη αναλογία που σχεδιάζεται από τους χρήστες. Διαδικασία επεξεργασίας κατά δεσμίδες για 6 υλικά (δευτεροβάθμιο σκυρόδεμα).

3, κιβώτιο ελέγχου

Ολόκληρη η μηχανή ελέγχεται από τον υπολογιστή, ο οποίος μπορεί να ελεγχθεί αυτόματα ή με το χέρι. Είναι εύκολο να λειτουργήσει και να κυριαρχήσει. Η δυναμική οθόνη, μπορεί σαφώς να καταλάβει τη λειτουργία κάθε συστατικού, και μπορεί να αποθηκεύσει και να τυπώσει τα στοιχεία εκθέσεων.

4, η χοάνη

Η φόρτωση χοανών χρησιμοποιείται συνήθως στο μικρού και μεσαίου μεγέθους εξοπλισμό, και τα αντιπροσωπευτικά πρότυπα είναι HZS25 και HZS35. Η σίτιση ζωνών χρησιμοποιείται συνήθως για το μεγαλύτερο εξοπλισμό σταθμών μίξης, όπως HZS90, HZS120, HZS180, κ.λπ. Φυσικά, δεν υπάρχει κανένα σταθερό όριο στον τρόπο σίτισης του σταθμού μίξης. Το πιο σημαντικό, ο χρήστης επιλέγει τον κατάλληλο τρόπο παραγωγής βασισμένο στους παράγοντες όπως η περιοχή, το κεφάλαιο, και οι απαιτήσεις παραγωγής.

5, ζυγίζοντας σύστημα

Διαιρείται σε τρία μέρη: συνολικό ζύγισμα, ζύγισμα σκονών και υγρό ζύγισμα, τα οποία είναι τα συστατικά κλειδιά που έχουν επιπτώσεις στην ποιότητα του σκυροδέματος και το κόστος συγκεκριμένης παραγωγής.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Zhengzhou jinteng machinery equipment co. LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Karen

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα

Αφήστε ένα μήνυμα

We bellen je snel terug!