Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΣυγκεκριμένη μηχανή επεξεργασίας κατά δεσμίδες

80m3 / Συγκεκριμένη μηχανή επεξεργασίας κατά δεσμίδες Χ, συνολική μηχανή επεξεργασίας κατά δεσμίδες με την τροφοδότηση του συστήματος

Αναθεωρήσεις πελατών
Είναι πολύ καλή επιχείρηση. μου προσφέρουν την πολύ καλή ποιότητα συγκεκριμένος σταθμός μίξης, λογική τιμή και γρήγορος χρόνος παράδοσης.

—— Jack

Η μηχανή συγκεκριμένων αναμικτών λαμβανόμενη, η εξωτερική συσκευασία είναι πολύ ισχυρή, και υπάρχουν πολλά εξαρτήματα. Σας ευχαριστώ για την υπομονή σας που εξηγεί πρίν αγοράζει.

—— Κρίνος SU

Είμαι Online Chat Now

80m3 / Συγκεκριμένη μηχανή επεξεργασίας κατά δεσμίδες Χ, συνολική μηχανή επεξεργασίας κατά δεσμίδες με την τροφοδότηση του συστήματος

80m3 / Συγκεκριμένη μηχανή επεξεργασίας κατά δεσμίδες Χ, συνολική μηχανή επεξεργασίας κατά δεσμίδες με την τροφοδότηση του συστήματος
80m3 / Συγκεκριμένη μηχανή επεξεργασίας κατά δεσμίδες Χ, συνολική μηχανή επεξεργασίας κατά δεσμίδες με την τροφοδότηση του συστήματος

Μεγάλες Εικόνας :  80m3 / Συγκεκριμένη μηχανή επεξεργασίας κατά δεσμίδες Χ, συνολική μηχανή επεξεργασίας κατά δεσμίδες με την τροφοδότηση του συστήματος

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: ZhengZhou, Κίνα
Μάρκα: Jinteng
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: Προδιαγραφές προϊόντων
Χρόνος παράδοσης: 5-7 εργάσιμες ημέρες

80m3 / Συγκεκριμένη μηχανή επεξεργασίας κατά δεσμίδες Χ, συνολική μηχανή επεξεργασίας κατά δεσμίδες με την τροφοδότηση του συστήματος

περιγραφή
Σειρά: PLD1600 σειρά Λέξη-κλειδί: Συγκεκριμένη μηχανή επεξεργασίας κατά δεσμίδες
Αριθμός δοχείων αποθήκευσης: 2/3/4 Παραγωγικότητα: 80m3/h
Ακρίβεια επεξεργασίας κατά δεσμίδες: ±2% Ζυγίστε την ικανότητα χοανών: 1.6 κυβικοί μετρητές
Υψηλό φως:

συνολικές εγκαταστάσεις επεξεργασίας κατά δεσμίδες

,

επεξεργαμένος κατά δεσμίδες μηχανή εγκαταστάσεων

PLD1600 συγκεκριμένη μηχανή επεξεργασίας κατά δεσμίδες σειράς

Μπορεί να παραληφθεί άμεσα από την ανυψωτική χοάνη αναμικτών, ή μπορεί να παρθεί από το μεταφορέα ζωνών.

Το ζυγίζοντας σύστημα χρησιμοποιεί έναν ελεγκτή και τους αισθητήρες βάρους για να ποσολογήσει, να επεξεργαστεί κατά δεσμίδες και να ελέγξει το υλικό και να τροποποιήσει αυτόματα την πτώση.

Τα συγκεκριμένα πρότυπα της συγκεκριμένης μηχανής επεξεργασίας κατά δεσμίδες PLD1600 είναι: μηχανή επεξεργασίας κατά δεσμίδες δύο αποθηκών εμπορευμάτων, μηχανή επεξεργασίας κατά δεσμίδες τριών αποθηκών εμπορευμάτων, μηχανή επεξεργασίας κατά δεσμίδες τεσσάρων αποθηκών εμπορευμάτων.

 

①, η εισαγωγή της συγκεκριμένης μηχανής επεξεργασίας κατά δεσμίδες σειράς PLD1600

 

Η συγκεκριμένη μηχανή επεξεργασίας κατά δεσμίδες σειράς PLD είναι ένας νέος τύπος της επεξεργασίας κατά δεσμίδες της μηχανής, κατάλληλος για τα γενικά εργοτάξια οικοδομής, τους δρόμους, τις γέφυρες και άλλα προγράμματα.

Η συγκεκριμένη μηχανή επεξεργασίας κατά δεσμίδες Jinteng έχει τη υψηλή ακρίβεια και την υψηλή ακρίβεια. Η συσκευή επεξεργασίας κατά δεσμίδες υιοθετεί τη μέθοδο σίτισης μεταφορέων ζωνών ή σίτισης φορτωτών για να εξασφαλίσει αποτελεσματικά την ακρίβεια της μίξης της αναλογίας του τσιμέντου ή να στρώσει με άμμο/είδη πετρών τρία ή περισσότερη υλικών άμμου και πετρών.

Αυτή η μηχανή υιοθετεί ένα ηλεκτρονικό ζυγίζοντας σύστημα για να βελτιώσει περαιτέρω την ακρίβεια του ζυγίσματος.

Τη τοπ επιτροπή της μηχανής επεξεργασίας κατά δεσμίδες μπορεί να χαμηλώσουν ή να αφαιρεθεί όπως απαιτείται, έτσι ώστε η δύναμη εργασίας του μέρους φόρτωσης μπορεί να μειωθεί πολύ, και η ευκολία της κατασκευής αυξάνεται, η οποία είναι μια ιδανική συσκευή επεξεργασίας κατά δεσμίδες για τους διάφορους τύπους αναμικτών.

Η προηγμένη τεχνική διαδικασία χρησιμοποιείται για να βελτιώσει πολύ την ποιότητα της αναλογίας συγκεκριμένων μιγμάτων της συγκεκριμένης μηχανής επεξεργασίας κατά δεσμίδες PLD1600, και συνδυάζεται με τους διάφορους τύπους αναγκασμένων αναμικτών να διαμορφωθεί ένα ιδανικό σκυρόδεμα αναμιγνύοντας τον εξοπλισμό.

 

②, PLD1600 τεχνικές παράμετροι προϊόντων μηχανών επεξεργασίας κατά δεσμίδες σειράς συγκεκριμένες

 

Αριθμός δοχείων αποθήκευσης: 2/3/4

Ζυγίστε την ικανότητα χοανών: 1.6 κυβικοί μετρητές

Παραγωγικότητα: 80m3/h

Ακρίβεια επεξεργασίας κατά δεσμίδες: ±2%

Διαθέσιμος με τα σύνολα: 2/3/4

 

③, τα τρία συστατικά του συγκεκριμένου συστήματος μηχανών επεξεργασίας κατά δεσμίδες PLD1600

      1. Σύστημα τροφοδοσίας

Αποτελείται από μια χοάνη αποθήκευσης και μια συσκευή σίτισης. Η κύρια λειτουργία είναι να αποθηκευτούν τα υλικά και να ταϊστεί η ζυγίζοντας χοάνη υπό έλεγχο του συστήματος ελέγχου.

2. ζυγίζοντας σύστημα

Το ζυγίζοντας σύστημα είναι ένα μέρος κλειδί της μηχανής επεξεργασίας κατά δεσμίδες. Αποτελείται από μια χοάνη, μια συσκευή αναστολής, έναν ζυγίζοντας αισθητήρα συστημάτων, και έναν επεξεργαμένος κατά δεσμίδες ελεγκτή.

3. Ηλεκτρικό σύστημα ελέγχου

Το ηλεκτρικό σύστημα ελέγχου είναι το τμήμα πυρήνων της μηχανής επεξεργασίας κατά δεσμίδες. Η λειτουργία της είναι να πραγματοποιήσει το ζύγισμα, την επίδειξη, λειτουργία και να ολοκληρώσει τις διάφορες αυτόματες διαδικασίες επεξεργασίας κατά δεσμίδες ολόκληρης της μηχανής επεξεργασίας κατά δεσμίδες. Το σύστημα αποτελείται κυρίως από ένα όργανο ελέγχου επεξεργασίας κατά δεσμίδες και ένα ισχυρό ηλεκτρικό κύκλωμα.

 

④, οι λειτουργίες και τα χαρακτηριστικά της μηχανής επεξεργασίας κατά δεσμίδες PLD1600

Επαγγελματική παραγωγή, πλήρης ηλεκτρονική μέθοδος ζυγίσματος, γρήγορα και ακριβής.

 

1. Το σώμα μπορεί να υιοθετήσει τη διασπασμένη δομή σχεδιαγράμματος για να διευκολύνει τη φόρτωση των διάφορων υλικών.

2. Η επεξεργασία κατά δεσμίδες των διάφορων υλικών μπορεί να ολοκληρωθεί αυτόματα σύμφωνα με τη συγκεκριμένη αναλογία που τίθεται από το χρήστη.

3. Μπορεί να συνδυαστεί με την αντίστοιχη συγκεκριμένη μονάδα μίξης για να συνθέσει τη μίξη των σταθμών των διαφορετικών προδιαγραφών, η οποία είναι κατάλληλη

και πρακτικός.

 

⑤, προφυλάξεις χρησιμοποιώντας τη μηχανή επεξεργασίας κατά δεσμίδες PLD1600

1. Εάν ο ελεγκτής batch αποτυγχάνει να εργαστεί κανονικά τυχαία, κλείστε τη δύναμη και το καινούριο ξεκίνημα.

2. Η πρώτη διαδικασία μέτρησης επεξεργασίας κατά δεσμίδες είναι η αυτόματη διαδικασία διορθώσεων πτώσης. Στο μέλλον, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των αναθεωρημένων αποτελεσμάτων, κάθε υλικό διαιρείται σε δύο τμήματα προκειμένου να καλυφθούν οι απαιτήσεις μέτρησης.

3. ο ζυγός κολλιέται συχνά από κάποια συντρίμμια, έτσι αυτό πρέπει να πληρώσει τη ειδική προσοχή.

4. Πρίν αρχίζει τη μηχανή, έλεγχος εάν ασύρματος ο επικεφαλής και τα συστατικά είναι χαλαροί. Εάν χαλαρώνεται, έπειτα πρέπει να είναι εύρωστη συνδεμένη, και κανένα συντρίμμι δεν πρέπει να τοποθετηθεί στο πεδίο.

Και κάθε ενιαία μηχανή αντιστοιχείται το διπλής κατεύθυνσης μεταφορέα ζωνών μεταφορέων, ο οποίος μπορεί να πραγματοποιήσει μια μηχανή επεξεργασίας κατά δεσμίδες για δύο αναμίκτες, επιτυγχάνοντας την άριστη επίδραση δαπανών.

Στοιχεία επικοινωνίας
Zhengzhou jinteng machinery equipment co. LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Karen

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα

Αφήστε ένα μήνυμα

We bellen je snel terug!