Αρχική Σελίδα Προϊόντακινητές συγκεκριμένες εγκαταστάσεις μίξης

Μεγάλες κινητές συγκεκριμένες εγκαταστάσεις μίξης 3.8m ύψος απαλλαγής για την εργασία υψηλής έντασης

Αναθεωρήσεις πελατών
Είναι πολύ καλή επιχείρηση. μου προσφέρουν την πολύ καλή ποιότητα συγκεκριμένος σταθμός μίξης, λογική τιμή και γρήγορος χρόνος παράδοσης.

—— Jack

Η μηχανή συγκεκριμένων αναμικτών λαμβανόμενη, η εξωτερική συσκευασία είναι πολύ ισχυρή, και υπάρχουν πολλά εξαρτήματα. Σας ευχαριστώ για την υπομονή σας που εξηγεί πρίν αγοράζει.

—— Κρίνος SU

Είμαι Online Chat Now

Μεγάλες κινητές συγκεκριμένες εγκαταστάσεις μίξης 3.8m ύψος απαλλαγής για την εργασία υψηλής έντασης

Μεγάλες κινητές συγκεκριμένες εγκαταστάσεις μίξης 3.8m ύψος απαλλαγής για την εργασία υψηλής έντασης
Μεγάλες κινητές συγκεκριμένες εγκαταστάσεις μίξης 3.8m ύψος απαλλαγής για την εργασία υψηλής έντασης

Μεγάλες Εικόνας :  Μεγάλες κινητές συγκεκριμένες εγκαταστάσεις μίξης 3.8m ύψος απαλλαγής για την εργασία υψηλής έντασης

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: ZhengZhou, Κίνα
Μάρκα: Jinteng
Αριθμό μοντέλου: 50
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: Προδιαγραφές προϊόντων
Χρόνος παράδοσης: 5-7 εργάσιμες ημέρες

Μεγάλες κινητές συγκεκριμένες εγκαταστάσεις μίξης 3.8m ύψος απαλλαγής για την εργασία υψηλής έντασης

περιγραφή
Θεωρητική παραγωγικότητα: 50m3/h Άλλο όνομα: κινητός σταθμός μίξης
Ταχύτητα: 20 χιλιόμετρα ανά ώρα Συνολική δύναμη: 61KW
Βάρος μηχανών: 22T ύψος απαλλαγής: 3.8m
Υψηλό φως:

κινητές συγκεκριμένες εγκαταστάσεις επεξεργασίας κατά δεσμίδες

,

συγκεκριμένες εγκαταστάσεις επεξεργασίας κατά δεσμίδες τσιμέντου

Συνοπτική εισαγωγή
1, το ύψος απαλλαγής του είναι 3.8m, και μπορεί να αναμίξει τους διάφορους τύπους σκυροδεμάτων
2, με το φορτωτή για να ταΐσουν το υλικό, αυτό μπορούν να αποθηκεύσουν τέσσερις τύπους συνόλων συγχρόνως και επίσης με δύο σιλό τσιμέντου και τον αντίστοιχο μεταφορέα βιδών τους
3, με τις ηλεκτρονικές κλίμακες στο μέτρο και τον αναμιγνύοντας οικοδεσπότη είναι τύπος δίδυμος-οριζόντιος-άξονα
4, ηλεκτρικό σύστημα είναι εξοπλισμένα με την ΕΠΙ, εκτυπωτής για να πραγματοποιήσουν και ούτω καθεξής το συγκεντρωμένο έλεγχο και τη γενική διαχείριση.
 
 
①, πλεονεκτήματα προϊόντων
Συγκεκριμένοι κατασκευαστές αναμιγνύοντας εγκαταστάσεων - τα μηχανήματα κατασκευής Jinteng έχουν πολλά πλεονεκτήματα στην παραγωγή των κινητών συγκεκριμένων εγκαταστάσεων μίξης, ως εξής:
Α. Το ενσωματωμένο σχέδιο της σωληνοειδούς δομής, η τετράτροχη κίνηση και η γερμανική μηχανή diesel κρύου νερού κυλίνδρων DEUTZ4 ευνοϊκή για το περιβάλλον είναι κατάλληλα για όλα τα είδη σκληρών εργασιακών περιβαλλόντων και εργασίας υψηλής έντασης, και εγγυώνται τη μακροπρόθεσμες αντοχή και την ασφάλεια.
Β. Το εργονομικά σχεδιασμένο εσωκλειόμενο αμάξι βρίσκεται στο μέτωπο της μονάδας, εξασφάλιση ασφαλής και άνετη για τον οδηγό και μπορεί να περιστραφεί 180 βαθμούς και για τις συνθήκες εργασίας και οδήγησης.
Γ. Το ειδικά σχεδιασμένο αυτόματο φτυάρι φόρτωσης μπορεί να μετρήσει τον όγκο της χρέωσης και είναι εξοπλισμένο με το μικροϋπολογιστή υψηλής τεχνολογίας που ζυγίζει και όργανα μέτρησης, οι οποίοι μπορούν ακριβώς να ελέγξουν και να κυριαρχήσουν την ποσότητα πρώτων υλών, που εξασφαλίζει την παραγωγή υψηλού - ποιοτικό σκυρόδεμα.
Δ. ο ανεξάρτητος εξοπλισμός παροχής νερού, η υδραντλία οδηγείται από την υδραυλική μηχανή, η ροή του νερού είναι μεγάλη, και η συσκευή φίλτρων με το μετρητή ικανότητας και το αντι υλικό ρύπου που εισάγουν τη δεξαμενή νερού εξασφαλίζει επίσης την παραγωγή υψηλού - ποιοτικό σκυρόδεμα.
Ε. περιστρεφόμενο τύμπανο 270 βαθμού για την εύκολη απαλλαγή προς όλες τις κατευθύνσεις. Η αντλία πετρελαίου ελέγχει την περιστροφή της και ολοκληρώνει τις λειτουργίες της χρέωσης, του ανακατώματος και της εκφόρτισης. Ανακατώστε τα σπειροειδή κουπιά στο τύμπανο για να ολοκληρώσετε τη λειτουργία μίξης.
Φ. Ο κύκλος μίξης του εξοπλισμού διαρκεί μόνο 7-10 λεπτά από τη χρέωση στο ανακάτωμα, το οποίο βελτιώνει πολύ την αποδοτικότητα εργασίας και σώζει πολλούς εργατικό δυναμικό και υλικούς πόρους.
Γ. Σαν κινητό αναμίκτη, η ταχύτητα μπορεί να φθάσει σε 20 χιλιόμετρα ανά ώρα και η αναρρίχηση μπορεί να φθάσει σε 30% του πλήρους φορτίου (πρότυπα της SAE). Είναι εξοπλισμένο με ένα φως αυτοκινήτων που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την οδήγηση και την κατασκευή νύχτας.
Χ. κατάλληλος για την οικοδόμηση σηράγγων οδικών συντήρησης, υπογείων και σιδηροδρόμων, την προαστιακά οικοδόμηση κτηρίου και τα προγράμματα συντήρησης νερού.
 
Οι κινητές εγκαταστάσεις μίξης είναι ένα σκυρόδεμα αναμιγνύοντας τον εξοπλισμό που αναπτύσσεται σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες των χρηστών που χρειάζονται τις συχνές μεταβάσεις, τη μικρή χρονική περίοδο κατασκευής και το μακροχρόνιο μήκος κατασκευής. Θα αποθηκεύσει, θα ζυγίσει, θα μεταφέρει και θα ανακατώσει τα υλικά του παραδοσιακού συγκεκριμένου σταθμού μίξης. Η εκφόρτωση και το αυτόματο σύστημα ελέγχου συγκεντρώνονται σε μια μονάδα ρυμουλκών. Με τη λειτουργία ενός πλήρους συγκεκριμένου σταθμού μίξης, υπάρχουν μοναδικά πλεονεκτήματα όπως η κατάλληλη μετακίνηση, η εύκαμπτη συνέλευση και η αποσύνθεση, και η απλή διαχείριση αποθήκευσης.
 
②, οι παράμετροι προϊόντων
Θεωρητική παραγωγικότητα 50m3/h
Συνολική δύναμη 61kw
Βάρος 22t μηχανών
Ύψος 3.8m απαλλαγής
Ταχύτητα ρυμούλκησης 15km/h
Τάση/συχνότητα AC380V/50Hz
 
③, οι λεπτομέρειες προϊόντων
Ο κινητός εξοπλισμός εγκαταστάσεων μίξης υιοθετεί το σχέδιο τύπων ρυμουλκών, και ο μεταφορέας batch, ο αναμιγνύοντας οικοδεσπότης, τα ζυγίζοντας συστήματα, ο μεταφορέας βιδών και το σιλό σκονών είναι ιδιαίτερα ενσωματωμένοι, το οποίο είναι η γενική δομή.
Προκειμένου να ικανοποιηθεί η απαίτηση του πελάτη για την αποδοτικότητα, τη λειτουργία και την πυκνότητα, οι κινητές εγκαταστάσεις μίξης είναι α εντελώς προ - συνδεδεμένο πλήρες σύνολο εξοπλισμού, το οποίο μειώνει σημαντικά το χρόνο εγκαταστάσεων και ανάθεσης των εγκαταστάσεων μίξης.
Ο θάλαμος ελέγχου συνδέεται με την κύρια δομή, και ο εξοπλισμός σταθμών μίξης όπως το γραφείο ελέγχου έχει διορθωθεί πρίν αφήνει το εργοστάσιο, και δεν υπάρχει καμία ανάγκη να αποσυντεθεί και να συνδεθεί το καλώδιο όταν μεταφέρεται ο εξοπλισμός.
Το αεροκίνητο σύστημα συνδέεται πολύ με την κύρια δομή, και δεν υπάρχει καμία ανάγκη να αποσυνθέσει κατά την αλλαγή.
 
④, η τιμή
Ποια είναι η τιμή των κινητών συγκεκριμένων εγκαταστάσεων μίξης; Γιατί είναι η τιμή του σκυροδέματος αναμιγνύοντας το σταθμό που δίνεται από τους διαφορετικούς κατασκευαστές διαφορετική; Η ποιότητα είναι ο κύριος παράγοντας που καθορίζει την τιμή του σκυροδέματος αναμιγνύοντας το σταθμό. Όπως λέει και η παροιμία, η ποιότητα της μίξης του εξοπλισμού σταθμών είναι καλύτερη. Η τιμή του συγκεκριμένου σταθμού μίξης θα αυξηθεί επίσης. Επομένως, όταν αγοράζουν οι καταναλωτές τις κινητές συγκεκριμένες εγκαταστάσεις μίξης, όχι μόνο δίνει προσοχή στις χαμηλές τιμές, η ποιότητα είναι η προϋπόθεση για την εξασφάλιση καλής λειτουργίας του σταθμού μίξης. Οι διαφορετικοί συγκεκριμένοι κατασκευαστές αναμιγνύοντας εγκαταστάσεων προσφέρουν στις διαφορετικές τιμές, δηλ., το ίδιο πράγμα αναμιγνύοντας τους κατασκευαστές εξοπλισμού σταθμών θα έχουν τις διαφορετικές αναφορές για το ίδιο πράγμα αναμιγνύοντας τον εξοπλισμό σταθμών. Η τιμή του συγκεκριμένου σταθμού μίξης των μηχανημάτων κατασκευής Jinteng θα είναι βασική στη μηχανή του χρήστη, το ύψος ποδιών και το μειωτή. Οι διαφορετικές απαιτήσεις των συστατικών οδηγούν στη διαφορετική τιμή του συγκεκριμένου σταθμού μίξης. Είναι καλύτερο να αποκτηθεί η ακριβής τιμή του συγκεκριμένου σταθμού μίξης ή να έρθει σε επαφή με ο εξοπλισμός σταθμών μίξης άμεσα.
Οι συγκεκριμένες εγκαταστάσεις μίξης που παράγονται από τα συγκεκριμένα μηχανήματα κατασκευής Jinteng κατασκευαστών εγκαταστάσεων μίξης υιοθετούν την υψηλής ποιότητας wear-resistant επένδυση πιάτων χάλυβα, η οποία έχει την ισχυρή σταθερότητα κάτω από υψηλής θερμοκρασίας και εμμένει στην υψηλή σκληρότητα. Ο χάλυβας είναι παχύτερος, ευρύτερος και ανθεκτικότερος. Κάθε διαδικασία παραγωγής του εξοπλισμού πρέπει να επιθεωρηθεί και να εξεταστεί από το τμήμα ποιοτικής επιθεώρησης του εργοστασίου. Μετά από να περάσει την επιθεώρηση, μια εντολή μεταφοράς εκδίδεται. Τα σημαντικά αρχεία επιθεώρησης γεμίζουν μέσα. Η διαταγή μεταφοράς μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να μεταφέρει την επόμενη διαδικασία ή να αφήσει το εργοστάσιο.
Εάν πρέπει να ξέρετε τιμή των κινητών συγκεκριμένων εγκαταστάσεων μίξης, μπορείτε να τραβήξετε τη συγκεκριμένη μίξης σταθμών κατασκευαστών άμεση επικοινωνία πωλήσεων Jinteng εθνική ενοποιημένη.
Θα παράσχουμε σε σας την ακριβή τιμή του συγκεκριμένου σταθμού μίξης σύμφωνα με τον εξοπλισμό χρειάζεστε, και θα πάρετε τις πληροφορίες που χρειάζεστε σε σύντομο χρονικό διάστημα!
Συγκεκριμένος κατασκευαστής αναμιγνύοντας εγκαταστάσεων - τα μηχανήματα κατασκευής Jinteng ανυπομονούν να συνεργαστούν με σας!
 
⑤, η διαδικασία εργασίας
(1) αρχικά φορτώστε ένα αμμοχάλικο και μια άμμο μικρού ποσού στο τύμπανο μίξης μέσω του φτυαριού φόρτωσης.
(2) έπειτα, το νερό εγχέεται στη δεξαμενή νερού του μόνου συγκεκριμένου αναμίκτη φόρτωσης, και συγχρόνως, το απαραίτητο ποσό νερού εγχέεται επίσης στη δεξαμενή μίξης.
(3) αφότου ολοκληρώνεται η διαδικασία εγχύσεων νερού, το τσιμέντο προστίθεται στη δεξαμενή μίξης. Αυτή η διαδικασία μπορεί να ολοκληρωθεί με δύο τρόπους: με το χέρι, μέσω μιας τσάντας τσιμέντου ή μέσω ενός σιλό. Σε κάθε περίπτωση, το φτυάρι φόρτωσης του μόνου συγκεκριμένου αναμίκτη φόρτωσης θα βοηθήσει να ολοκληρώσει τη διαδικασία σίτισης.
(4) όταν προσθέτουμε το απαραίτητο ποσό τσιμέντου στη δεξαμενή μίξης, θα προσθέσουμε επίσης το αμμοχάλικο και την άμμο στη δεξαμενή μίξης. Συγχρόνως, προσθέσαμε επίσης άλλες πρώτες ύλες που απαιτήθηκαν για να διαμορφώσουν το σκυρόδεμα.
(5) η μόνη μηχανή μίξης φόρτωσης συγκεκριμένη τρέχει στην οριζόμενη θέση όπου το σκυρόδεμα ξεφορτώνεται. Συγχρόνως, το τύμπανο μίξης θα περιστραφεί συνεχώς για να εξασφαλίσει ότι το σκυρόδεμα δεν θα σταθεροποιήσει. Υπάρχουν διάφορα σπειροειδή κουπιά μέσα στο τύμπανο μίξης για τη μίξη του σκυροδέματος. Χάρι στη λειτουργική αρχή της διπλής κατεύθυνσης περιστροφής, η άνεση κατά τη διάρκεια της χρήσης βελτιώνεται, ενώ ο χρόνος απασχόλησης και οι πρώτες ύλες κερδίζονται όσο το δυνατόν περισσότερο.
(6) αφότου ολοκληρώνεται η εργασία, ο καθαρισμός του εξοπλισμού είναι αναπόφευκτος για τη συντήρηση του εξοπλισμού, και είναι επίσης μια προϋπόθεση για την εξασφάλιση ότι η κανονική λειτουργία του εξοπλισμού λειτουργεί στο μέλλον.
 
⑥, κοινά προβλήματα
1. Ποια είναι τα συστατικά των κινητών εγκαταστάσεων μίξης;
1) Πλαίσια οικοδεσποτών:
Cantilever που διαμορφώνεται μίξη των πλαισίων οικοδεσποτών περιέχει τη ρυμουλκώντας καρφίτσα έλξης του φορτηγού και τα πόδια χώρων στάθμευσης το πιάτο βάσεων είναι εξοπλισμένο με την κλίμακα δοσολογίας της μίξης αναμικτών, τσιμέντου και νερού να περιβάλει είναι εξοπλισμένο με την επιθεώρηση και τις πλατφόρμες και τα κιγκλιδώματα περπατήματος.
2) Θάλαμος ελέγχου:
Ο θάλαμος ελέγχου είναι στο κατώτατο σημείο των κύριων πλαισίων μηχανών, και έχει ένα πλήρως αυτόματο σύστημα ελέγχου για το σταθμό μίξης. Όταν το εργαζόμενο κράτος χρησιμοποιείται, ο θάλαμος ελέγχου χρησιμεύει ως το μπροστινό σημείο υποστήριξης ολόκληρου του σταθμού. Όταν η μεταφορά μεταφέρεται, ο θάλαμος ελέγχου συλλέγεται και αποθηκεύεται στο εσωτερικό διάστημα του υποστηρίγματος όλες οι γραμμές ελέγχου δεν πρέπει να αποσυντεθούν.
3) Μέτρηση των συνολικών συστατικών:
Το σύστημα βρίσκεται στο πίσω τέλος των κινητών εγκαταστάσεων μίξης. Το ανώτερο μέρος είναι η συνολική (άμμος, πέτρα) χοάνη αποθήκευσης. Η χοάνη αποθήκευσης μπορεί να διαιρεθεί σε 2 ή 4 πλέγματα, και το πιάτο αύξησης τίθεται ως στόχος να αυξήσει τη μεγάλη χωρητικότητα, και την πνευματική λειτουργία ανοίγουν διαδοχικά. Η συνολική μέτρηση είναι μια συσσωρευτική μέθοδος μέτρησης για ποικίλα υλικά. Το κατώτατο σημείο είναι εξοπλισμένο με τα πόδια περπατήματος οπίσθιων αξόνων και πλαισίων για την εργασία.
4) Περιφερειακά συστατικά:
Για τα σιλό τσιμέντου και τους μεταφορείς βιδών, τα περιφερειακά συστατικά είναι αναπόσπαστα τμήματα εάν λειτουργούν ή μεταφεμένος, και μπορούν να μεταφερθούν και να αποσυντεθούν συνολικά χωρίς αποσύνθεση.
 
2. Ποια είναι τα κύρια χαρακτηριστικά γνωρίσματα των κινητών εγκαταστάσεων μίξης YHZS50;
Το μεγαλύτερο χαρακτηριστικό γνώρισμα είναι ότι μπορεί να κινηθεί συνολικά. Αυτή τη στιγμή, οι κινητές συγκεκριμένες εγκαταστάσεις μίξης διαιρούνται κυρίως σε τύπο έλξης και τύπο ρυμουλκών. Το πλαίσιο τύπων έλξης περιέχει τους πλήρεις μπροστινό και πίσω μέρος άξονες το πλαίσιο τύπων ρυμουλκών έχει μόνο τον οπίσθιο άξονα, και το μπροστινό μέρος τοποθετείται στη γέφυρα σελών τρακτέρ.

Στοιχεία επικοινωνίας
Zhengzhou jinteng machinery equipment co. LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Karen

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα

Αφήστε ένα μήνυμα

We bellen je snel terug!