Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΣταθεροποιημένο χώμα που αναμιγνύει το σταθμό

4m σταθεροποιημένο χώμα που αναμιγνύει την υψηλή ακρίβεια ζυγίσματος σταθμών με τον αναμίκτη JS3000

Αναθεωρήσεις πελατών
Είναι πολύ καλή επιχείρηση. μου προσφέρουν την πολύ καλή ποιότητα συγκεκριμένος σταθμός μίξης, λογική τιμή και γρήγορος χρόνος παράδοσης.

—— Jack

Η μηχανή συγκεκριμένων αναμικτών λαμβανόμενη, η εξωτερική συσκευασία είναι πολύ ισχυρή, και υπάρχουν πολλά εξαρτήματα. Σας ευχαριστώ για την υπομονή σας που εξηγεί πρίν αγοράζει.

—— Κρίνος SU

Είμαι Online Chat Now

4m σταθεροποιημένο χώμα που αναμιγνύει την υψηλή ακρίβεια ζυγίσματος σταθμών με τον αναμίκτη JS3000

4m σταθεροποιημένο χώμα που αναμιγνύει την υψηλή ακρίβεια ζυγίσματος σταθμών με τον αναμίκτη JS3000
4m σταθεροποιημένο χώμα που αναμιγνύει την υψηλή ακρίβεια ζυγίσματος σταθμών με τον αναμίκτη JS3000

Μεγάλες Εικόνας :  4m σταθεροποιημένο χώμα που αναμιγνύει την υψηλή ακρίβεια ζυγίσματος σταθμών με τον αναμίκτη JS3000

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: ZhengZhou, Κίνα
Μάρκα: Jinteng
Αριθμό μοντέλου: HZS180
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: Προδιαγραφές προϊόντων
Χρόνος παράδοσης: 5-7 εργάσιμες ημέρες

4m σταθεροποιημένο χώμα που αναμιγνύει την υψηλή ακρίβεια ζυγίσματος σταθμών με τον αναμίκτη JS3000

περιγραφή
Θεωρητική παραγωγικότητα: 180m3/h μέλλον: υψηλή ακρίβεια ζυγίσματος
πρότυπο αναμικτών: JS3000 Ικανότητα επεξεργασίας κατά δεσμίδες: 180m3
Επεξεργαμένος κατά δεσμίδες μηχανή: PLD4800 Αριθμός δοχείων: 4 πλέγματα
Υψηλό φως:

συμπαγείς συγκεκριμένες εγκαταστάσεις επεξεργασίας κατά δεσμίδες

,

υγρές συγκεκριμένες εγκαταστάσεις batch

①, συγκεκριμένη εισαγωγή προϊόντων εγκαταστάσεων μίξης HZS180

Η θεωρητική παραγωγικότητα των συγκεκριμένων εγκαταστάσεων μίξης HZS180 είναι 180m3/h, το πρότυπο αναμικτών είναι αναγκασμένος JS3000 συγκεκριμένος αναμίκτης, η μηχανή επεξεργασίας κατά δεσμίδες είναι PLD4800, ο αριθμός δοχείων είναι 4 πλέγματα, η ικανότητα επεξεργασίας κατά δεσμίδες είναι 180m3, το ύψος απαλλαγής είναι 4m, και μπορεί να μεταφερθεί σε υψηλότερο με την αντλία μεταφορέων βιδών.

Ο σταθμός HZS180 αποτελείται από δύο σειρές των σιλό τσιμέντου και μια σειρά μεταφορέων βιδών. Η λειτουργία των ολόκληρων συγκεκριμένων εγκαταστάσεων μίξης ελέγχεται από μια πλευρά θαλάμου ελέγχου μικροϋπολογιστών. Τα υλικά μίξης μπορούν να παραδοθούν σε δύο συγκεκριμένα οχήματα μεταφορών συγχρόνως. Επίσης υιοθετώντας τις πιό πρόσφατες ιδέες σχεδίου του ηλεκτρονικού ζυγίσματος, του ελέγχου μικροϋπολογιστών, της ψηφιακής επίδειξης και άλλων τεχνολογιών ελέγχου, το ηλεκτρονικό ζύγισμα έχει μια συσκευή απομονωτών και μια αυτόματη λειτουργία αποζημιώσεων, υψηλή ακρίβεια μέτρησης. Το σύστημα φόρτωσης αμμοχάλικου υιοθετεί τη μεγάλη σίτιση ζωνών ψαροκόκκαλων πλάτους, και μπορεί για τους πεζούς διάδρομοι επιθεώρησης ασφάλειας οργάνωσης σύμφωνα με τις απαιτήσεις. Η στέγη είναι εξοπλισμένη με τα σιλό αποθήκευσης άμμου και πετρών μεγάλης περιεκτικότητας. Ολόκληρη η συγκεκριμένη παραγωγή είναι σε ένα πλήρως εσωκλειόμενο περιβάλλον από τη δοσολογία στη μίξη και την απαλλαγή. , σημαντική απόδοση στην πράσινη προστασία του περιβάλλοντος.

Πολλά πλεονεκτήματα κάνουν τη σειρά 180 HZS αναμιγνύοντας το σταθμό μια ιδανική επιλογή για τις εμπορικές συγκεκριμένες επιχειρήσεις αναμιγνύοντας εγκαταστάσεων και η ζήτηση υψηλή - ποιοτικό σκυρόδεμα αναμιγνύοντας τον εξοπλισμό.

 

②, συγκεκριμένα πλεονεκτήματα εξοπλισμού εγκαταστάσεων μίξης HZS180

1. υψηλός - ποιότητα που αναμιγνύει την απόδοση

Η μηχανή μίξης υιοθετεί το διπλό αναγκασμένο άξονας τύπο, ο οποίος έχει τα χαρακτηριστικά του σύντομου ανακατώνοντας χρόνου, γρήγορα να απαλλάξει, ομοιόμορφη μίξη και υψηλή παραγωγικότητα. Μπορεί να επιτύχει την καλή επίδραση μίξης για τα ξηρά σκληρά, πλαστικά και διάφορα ποσοστά του σκυροδέματος. Το σκάφος της γραμμής αναμικτών και η λεπίδα μίξης αντιμετωπίζονται ειδικά με τα wear-resistant υλικά. Η μοναδική υποστήριξη τελών άξονων και ο σφραγίζοντας τύπος βελτιώνουν πολύ τη ζωή υπηρεσιών της κύριας μηχανής.

2. Προηγμένο και αξιόπιστο ηλεκτρικό σύστημα ελέγχου

Ολόκληρη η μηχανή ελέγχεται από τον υπολογιστή και το PLC. Μπορεί να ελεγχθεί αυτόματα ή με το χέρι. Είναι εύκολο να λειτουργήσει και να κυριαρχήσει.

3. δυναμική οθόνη

Μπορεί σαφώς να καταλάβει τη λειτουργία κάθε συστατικού, αλλά και μπορεί να αποθηκεύσει την αναλογία, την παραγωγή και άλλα στοιχεία, και μπορεί παραγωγή να τυπώσει τον πίνακα στατιστικών, με τις ισχυρές διοικητικές λειτουργίες. Η φιλική λειτουργία διαλόγου μηχανών ατόμων παρέχει τη ισχυρή υποστήριξη για στη διαχείριση και τον έλεγχο περιοχών.

4. αυτόματη λειτουργία αποζημιώσεων λάθους

5. αυτόματα ολοκληρώστε τη σχεδιασμένη γεμίζοντας παραγωγή

 

③, κύρια μέλλοντα εγκαταστάσεων μίξης HZS180 συγκεκριμένα

 

(1) υψηλή αποδοτικότητα παραγωγής

(Η πραγματική παραγωγή του σκυροδέματος που παράγεται από τους τυποποιημένους όρους: 90-120 κυβικοί μετρητές για 120 σταθμούς, 135-180 κυβικοί μετρητές για 180 σταθμούς, και 180-240 κυβικοί μετρητές για 240 σταθμούς)

1. Το σύνολο ταξινομείται αυτόματα και απαλλάσσεται στον έλεγχο, και ο χρόνος καθυστέρησης του συνόλου δεν επιλέγεται κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εκφόρτωσης. Μπορεί να σώσει 3 έως 5 δευτερόλεπτα της μίξης του χρόνου.

2. Ο κάδος νερού είναι εξοπλισμένος με έναν κάδο νερού για να κερδίσει χρόνο απαλλαγής νερού. Η μίξη υιοθετεί τη λειτουργία απαλλαγής ονόματος πρώτη, η οποία μπορεί να μειώσει το χρόνο απαλλαγής της μίξης, έτσι ώστε η μίξη μπορεί πλήρως να προσαρμόσει το νερό, να βελτιώσει αποτελεσματικά την παραγωγικότητα και την ποιότητα του σκυροδέματος.

3. η υλική απαλλαγή που χρησιμοποιεί την τεχνολογία σύγκλισης, μπορεί να σώσει να αναμίξει το χρόνο 2 έως 3 δευτερόλεπτα

 

(2) υψηλή ακρίβεια ζυγίσματος

1. Τα 10 σύνολα τιμών στοιχείων του αισθητήρα καλούνται όταν κλείνουν την πόρτα, και η μέση τιμή είναι στενή στην αληθινή αξία (το συνολικό λάθος είναι μέσα σε 1%, και το λάθος σκονών είναι μέσα σε 0,5%).

2. Αυτόματη δυναμική λειτουργία διορθώσεων του ποσού προόδου της πόρτας τόξων, και η αυτόματη λειτουργία αφαίρεσης του ζυγίζοντας συστήματος

3. ακριβές σύστημα μέτρησης της σκόνης - συσκευή επιστροφής αέρα αρνητικής πίεσης.

4. Κάθε κλίμακα έχει μια χονδροειδή και λεπτή λειτουργία.

 

(3) προηγμένη τεχνολογία άξονων αναμικτών αντιμπλοκαριστική

1. Κουρτίνα υψηλού νερού: Υπάρχουν δύο σωλήνες κολπίσκων επάνω από τον αναμίκτη, και κάθε σωλήνα κολπίσκων ανοίγουν με τρεις σειρές των τρυπών, μια από τις οποίες ευθυγραμμίζεται με τον κύριο άξονα αναμικτών, και οι άλλες δύο τρύπες πιέζονται με τη σκόνη σε μια γωνία 20 βαθμού

2. Ακριβής υπολογισμός της θέσης της υλικής αναμιγνύοντας χοάνης. Το ειδικό σχέδιο της συνολικής γωνίας του συνόλου και της σκόνης στον αναμίκτη (μακροχρόνιο άνοιγμα 200mm×500mm στο άνοιγμα) επιτρέπει στο υλικό για να ριχτεί μεταξύ των δύο άξονων αναμικτών.

3. Καλός αέρας αφαίρεσης και επιστροφής σκόνης αναμικτών για να εξασφαλίσει λιγότερη κόλλα στον άξονα μίξης.

 

(4) ο κύριος σταθμός υιοθετεί την προηγμένη αρθρωμένη δομή της Ευρώπης, η οποία είναι απλή και γενναιόδωρη, και το σημείο δύναμης είναι σαφές-στον άξονα καρφιτσών, η εγκατάσταση είναι γρήγορη.

 

(5) προηγμένο σύστημα ελέγχου, υψηλή αξιοπιστία, απλή λειτουργία και κατάλληλη συντήρηση.

1. Ειδική τεχνολογία επεξεργασίας σήματος αισθητήρων που καταστέλλει την κοινή παρέμβαση ταινιών, την τεχνολογία παρέμβασης σφυγμού και τη σύνθετη τεχνολογία φιλτραρίσματος λογισμικού, η οποία βελτιώνει πολύ τη ζωή ακρίβειας, σταθερότητας και υπηρεσιών του αισθητήρα

2. Η προηγμένη τεχνολογία ανίχνευσης ροής λογισμικού, κάθε σκυρόδεμα βελτιώνει την ακρίβεια στο θετικό λάθος, κερδίζει σκληρό κόστος από 1 yuan, και σώζει τις δωδεκάδες των τόνων του τσιμέντου σε ένα έτος.

3. Ισχυρό κούτσουρο λειτουργίας μαύρων κουτιών, το οποίο μπορεί να καταγράψει τις σωστές και ανακριβείς πληροφορίες λειτουργίας κάθε χειριστή σε κάθε παράθυρο σε πραγματικό - χρόνος για την ερώτηση.

4. Ανεξάρτητο συγκεντρωμένο σύστημα ελέγχου υπολογιστών, το οποίο είναι το εθνικό βασικό πρόγραμμα του ένατου πενταετούς σχεδίου.

5. Ο προηγμένος συγκεκριμένος έλεγχος κατρακυλίσματος μπορεί αποτελεσματικά να εξασφαλίσει την ποιότητα του σκυροδέματος υψηλής επίδοσης στην περιοχή

6. η ασφάλεια λειτουργικών συστημάτων είναι υψηλή: η χρήση της τεχνολογίας αποκατάστασης ένας-κρότου, μόλις αποτύχει το σύστημα, εσείς μπορεί να ανακτήσει σε λίγα λεπτά, και τα στοιχεία δεν θα χαθούν. Η αρχική ΕΠΙ της Ταϊβάν Advantech χρησιμοποιείται για να εξασφαλίσει την υψηλή αξιοπιστία και την υψηλή σταθερότητα.

7. Ο πολύπλοκος προγραμματισμός χρησιμοποιείται για την απόκτηση σημάτων, η οποία βελτιώνει τη λειτουργούσα αποδοτικότητα και τη σταθερότητα του λογισμικού ελέγχου. Και έχει μια ισχυρή αυτοδιάγνωση ελαττωμάτων και μια μακρινή διαγνωστική τεχνολογία.

 

(6) η εφαρμογή της νέας τεχνολογίας προστασίας του περιβάλλοντος εγγυάται αυστηρά τις εθνικές απαιτήσεις προστασίας του περιβάλλοντος.

Στοιχεία επικοινωνίας
Zhengzhou jinteng machinery equipment co. LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Karen

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα

Αφήστε ένα μήνυμα

We bellen je snel terug!