Αρχική Σελίδα Προϊόντασυγκεκριμένος σταθμός μίξης

Ισχυρή συγκεκριμένη υψηλή αποδοτικότητα 3.8m σταθμών μίξης ύψος εκφόρτωσης εύχρηστο

Αναθεωρήσεις πελατών
Είναι πολύ καλή επιχείρηση. μου προσφέρουν την πολύ καλή ποιότητα συγκεκριμένος σταθμός μίξης, λογική τιμή και γρήγορος χρόνος παράδοσης.

—— Jack

Η μηχανή συγκεκριμένων αναμικτών λαμβανόμενη, η εξωτερική συσκευασία είναι πολύ ισχυρή, και υπάρχουν πολλά εξαρτήματα. Σας ευχαριστώ για την υπομονή σας που εξηγεί πρίν αγοράζει.

—— Κρίνος SU

Είμαι Online Chat Now

Ισχυρή συγκεκριμένη υψηλή αποδοτικότητα 3.8m σταθμών μίξης ύψος εκφόρτωσης εύχρηστο

Ισχυρή συγκεκριμένη υψηλή αποδοτικότητα 3.8m σταθμών μίξης ύψος εκφόρτωσης εύχρηστο
Ισχυρή συγκεκριμένη υψηλή αποδοτικότητα 3.8m σταθμών μίξης ύψος εκφόρτωσης εύχρηστο

Μεγάλες Εικόνας :  Ισχυρή συγκεκριμένη υψηλή αποδοτικότητα 3.8m σταθμών μίξης ύψος εκφόρτωσης εύχρηστο

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: ZhengZhou, Κίνα
Μάρκα: Jinteng
Αριθμό μοντέλου: HZS50
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: Προδιαγραφές προϊόντων
Χρόνος παράδοσης: 5-7 εργάσιμες ημέρες

Ισχυρή συγκεκριμένη υψηλή αποδοτικότητα 3.8m σταθμών μίξης ύψος εκφόρτωσης εύχρηστο

περιγραφή
μοντέλο: HZS50 Όνομα Προϊόντος: συγκεκριμένος σταθμός μίξης
Χαρακτηριστικό γνώρισμα: ισχυρή δυνατότητα μίξης, υψηλή αποτελεσματικότητα και καλή ποιότητα! Μίξη: 40KG
Ύψος εκφόρτωσης: 3.8m Σύνολο: 3000kg
Υψηλό φως:

στάσιμες συγκεκριμένες εγκαταστάσεις επεξεργασίας κατά δεσμίδες

,

έτοιμες εγκαταστάσεις επεξεργασίας κατά δεσμίδες μιγμάτων

HZS50 συγκεκριμένος σταθμός μίξης

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

1. Μεγάλη απόδοση παραγωγής.

2. Υψηλός - ποιότητα και ακριβής συγκεκριμένη παραγωγή.

3. Διαφορετικές επιλογές σχεδιαγράμματος σύμφωνα με τις απαιτήσεις πελατών.

4. Δυνατότητα των διαφορετικών ειδών συγκεκριμένης παραγωγής με το διαφορετικό τύπο αναμικτών.

6. Εύκολη συντήρηση και χαμηλή λειτουργική δαπάνη

6. Πάρτε την πιστοποίηση του ISO

 

①, τα χαρακτηριστικά των συγκεκριμένων εγκαταστάσεων μίξης HZS50

 

1. Η μηχανή μίξης και ο συνολικός ανυψωτικός μηχανισμός είναι διπλός αναγκασμένος άξονας αναμίκτης JS1000, ο οποίος έχει την ισχυρή δυνατότητα μίξης, την υψηλή αποτελεσματικότητα και την καλή ποιότητα!

2. 50 σταθμοί υιοθετούν μια συνδυασμένη δομή, μορφωματική μονάδα, η εγκατάσταση και ο επανεντοπισμός ολόκληρου του σταθμού είναι πολύ κατάλληλοι.

3. τα συνολικά συστατικά χρησιμοποιούν τη μηχανή επεξεργασίας κατά δεσμίδες τύπων PLD1600, υψηλή ακρίβεια μέτρησης.

4. το τσιμέντο, το νερό και τα υγρά συστατικά μίξεων είναι ηλεκτρονικοί ζύγισμα, απλά και πρακτικά, υψηλή ακρίβεια των συστατικών.

5. Το σύστημα παροχής νερού υιοθετεί την αρχή πίεσης αντλιών σιφωνίων, η οποία μπορεί να επιταχύνει τη ροή του νερού και τον ψεκασμό ομοιόμορφα.

6. η σκόνη μετριέται από την ηλεκτρονική κλίμακα, υψηλή ακρίβεια των συστατικών.

7. Κατάλληλος για τα μικρής κλίμακας εργοτάξια οικοδομής, τα προκατασκευασμένα εργοστάσια μερών και τις εμπορικές συγκεκριμένες εγκαταστάσεις παραγωγής.

 

②, συγκεκριμένη εισαγωγή προϊόντων εγκαταστάσεων μίξης HZS50

Οι συγκεκριμένες εγκαταστάσεις μίξης HZS50 που παράγονται από Jinteng χρησιμοποιούν τη μέθοδο φόρτωσης αντιολισθητικών αλυσίδων και είναι εξοπλισμένες με τη διαμόρφωση του ημι αυτόματου συγκεκριμένου σταθμού μίξης με τη σίτιση, την επεξεργασία κατά δεσμίδες, τη μίξη, τον ηλεκτρικό έλεγχο και τα δομικά τμήματα χάλυβα.

HZS50 η μίξη του σταθμού έχει το λιγότερο κεφάλαιο από 60 αναμιγνύοντας το σταθμό, το μικρό διάστημα πατωμάτων, το λιγότερο εξοπλισμό, και τη θεωρητική παραγωγικότητα 50 κυβικών μέτρων ανά ώρα. Είναι μια ιδανική κατασκευή αναμιγνύοντας τον εξοπλισμό σταθμών για την κατασκευή γεφυρών, την οδική εφαρμοσμένη μηχανική, τα εργοτάξια οικοδομής και την κατασκευή της επιχείρησης.

Ο σταθμός μίξης της σειράς HZS είναι το κύριο προϊόν της επιχείρησης Jinteng. Είναι ένας εξοπλισμός υποχρεωτικής και υψηλής αποδοτικότητας. Μπορεί να παραγάγει τα διάφορα είδη σκυροδέματος όπως το πλαστικό και ξηρό σκληρό σκυρόδεμα. Έχει την υψηλή αποδοτικότητα παραγωγής και χρησιμοποιείται ευρέως στη μεγάλη και μέσου μεγέθους οικοδόμηση κτηρίου, την εφαρμοσμένη μηχανική δρόμων και γεφυρών και τη συγκεκριμένη παραγωγή. Οι εγκαταστάσεις προκατασκευής του προϊόντος είναι ο ιδανικός εξοπλισμός για την παραγωγή του εμπορικού σκυροδέματος.

Η σειρά σταθμών μίξης υιοθετεί το διπλό αναγκασμένο άξονας αναμίκτη σειράς JS.

Υιοθετώντας τις πιό πρόσφατες ιδέες σχεδίου του ηλεκτρονικού ζυγίσματος, έλεγχος μικροϋπολογιστών, τεχνολογία ελέγχου ψηφιακής επίδειξης η ελαφριά, ηλεκτρονικό ζύγισμα έχει τη συσκευή απομονωτών και την αυτόματη λειτουργία αποζημιώσεων, υψηλή ακρίβεια μέτρησης.

Το σύστημα φόρτωσης άμμου και αμμοχάλικου υιοθετεί τη σίτιση ζωνών ψαροκόκκαλων και έχει έναν διάδρομο επιθεώρησης, ο οποίος είναι μια ιδανική επιλογή για την πλειοψηφία των μονάδων κατασκευής για να παραγάγει υψηλό - ποιοτικό σκυρόδεμα.

HZS50 ο συγκεκριμένος σταθμός μίξης είναι ένα μέσου μεγέθους προϊόν στη σειρά σταθμών μίξης εργοστασίου μας. Το συνολικό υλικό αποτελείται από τη μηχανή επεξεργασίας κατά δεσμίδες τύπων PLD1600 με την ακριβή μέτρηση και την υψηλή αποδοτικότητα παραγωγής.

Η μηχανή μίξης και το σύνολο αναβαθμίζονται από JS1000 το διπλό αναγκασμένο άξονας συγκεκριμένο αναμίκτη, ο οποίος έχει το αγαθό αναμιγνύοντας την ποιότητα και την υψηλή αποτελεσματικότητα.

 

③, τεχνικές παράμετροι προϊόντων εγκαταστάσεων μίξης HZS50 συγκεκριμένες

 

Θεωρητική παραγωγικότητα: 50 (m3/h)

Ονομαστική ικανότητα αναμικτών: 1 (μ3)

Αριθμός και όγκος των συνόλων: 3 × 7 (μ3)

Σύνολο: 3000kg

Τσιμέντο: 600kg

Νερό: 250kg

Μίξη: 40kg

Ύψος εκφόρτωσης: 3.8m

 

④, συγκεκριμένες λεπτομέρειες προϊόντων εγκαταστάσεων μίξης HZS50

1. Συνολικό σύστημα επεξεργασίας κατά δεσμίδες

Ο τύπος επεξεργασίας κατά δεσμίδες της μηχανής χρησιμοποιούμενος είναι συγκεκριμένη μηχανή επεξεργασίας κατά δεσμίδες PLD1600, η οποία αποτελείται από την τροφοδότηση του μηχανισμού, του ζυγίζοντας συστήματος και του ηλεκτρικού συστήματος ελέγχου.

Το χαρακτηριστικό είναι ότι ο μηχανισμός σίτισης τακτοποιείται σε μια «καλή» μορφή, και ταΐζεται από έναν μεταφορέα ζωνών. Η μέθοδος ζυγίσματος είναι ένας μοχλός συν έναν ενιαίο αισθητήρα, και η μέτρηση είναι ακριβής.

2. μίξη του συστήματος

Η μηχανή μίξης υιοθετεί το δίδυμο αναγκασμένο άξονας αναμίκτη JS1000, ο οποίος μπορεί να αναμίξει τη ρευστότητα, τους ξηρούς σκληρούς, ελαφριούς συνολικούς συγκεκριμένους και διάφορους τύπους κονιαμάτων.

Ο αναμίκτης έχει τα πλεονεκτήματα της λογικής δομής, αγαθό που αναμιγνύει την ποιότητα, σύντομος χρόνος μίξης και χαμηλού θορύβου.

3. Μετρώντας σύστημα

Αποτελείται από μια κλίμακα τσιμέντου, μια κλίμακα νερού και μια μίξη. Χρησιμοποιείται κυρίως για να ολοκληρώσει τη διαδικασία επεξεργασίας κατά δεσμίδες διάφορων υλικών όπως το τσιμέντο, το νερό και η μίξη.

4. αποθήκη εμπορευμάτων τσιμέντου

Η λειτουργία είναι να αποθηκευτεί το μαζικό τσιμέντο. Αποτελείται από τον κύλινδρο, το πλαίσιο σειρών, το σωλήνα τέφρας, το συλλέκτη σκόνης, τον υλικούς μετρητή επιπέδων και την πόρτα απαλλαγής.

5. ανελκυστήρας κάδων

Είναι ένας αποδοτικός συνεχής εξοπλισμός μεταφορών με το υψηλό ύψος ανύψωσης, τη σταθερή λειτουργία, το μικρό ίχνος, τη μακριά ζωή υπηρεσιών και την κατάλληλες συνέλευση και την αποσύνθεση.

6. μεταφορέας βιδών

Υψηλός - σωλήνας ποιοτικού χάλυβα με την καλή ακαμψία και τις διπλές λεπίδες πισσών για να μειώσει τη συμπίεση υλικού χειρισμού.

Ποιοτικό κιβώτιο ταχυτήτων, βαρέων καθηκόντων σχέδιο, μεγάλη ροπή, χαμηλού θορύβου.

Προαιρετική καθολική σύνδεση σφαιρών για τη γρήγορη ρύθμιση της ρύθμισης εγκαταστάσεων.

Εξοπλισμένος με υψηλό - ποιοτικά μέσα και οπίσθια ρουλεμάν και εύκολος να εγκαταστήσει.

7. αισθητήρας

Το ακριβές ζύγισμα και η γρήγορη απάντηση είναι τα αρχικά βήματα για την αυτόματη ανίχνευση και τον αυτόματο έλεγχο.

8. πνευματική βαλβίδα πεταλούδων

Ακριβής σφράγιση, αξιόπιστη λειτουργία, απλή δομή, μικρό μέγεθος, ελαφριά και υψηλή απόδοση δαπανών.

 

⑤. 50 μίξη της ειδοποίησης αγορών σταθμών

1. Πόσο κοστίζει για να χτίσει συγκεκριμένες εγκαταστάσεις μίξης HZS50;

Ο εξοπλισμός μίξης ενός σταθμού μίξης θα είναι περίπου 200.000 yuan. Εάν προσθέτετε το συγκεκριμένους φορτηγό, forklift, τη ζυγογέφυρα, τον εργαστηριακό εξοπλισμό, κ.λπ., το κόστος θα είναι υψηλότερο.

2. Πού μπορώ να αγοράσω 50 αναμιγνύοντας τον εξοπλισμό σταθμών;

Αναμιγνύοντας τους κατασκευαστές εξοπλισμού σταθμών, υπάρχουν πολλοί μεγάλοι και μικροί κατασκευαστές στην Κίνα, συμπεριλαμβάνων τους εμπόρους σε κάθε περιοχή πρέπει να πωλήσει, συνιστάται οι πελάτες άμεσα να έρχονται σε επαφή με τους κατασκευαστές για να αγοράσουν, επειδή ο εξοπλισμός μερικών εμπόρων είναι συχνά προσθήκη εξοπλισμού, κακής ποιότητας εντάξει, καμία διαβεβαίωση ποιότητας των προϊόντων.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Zhengzhou jinteng machinery equipment co. LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Karen

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα

Αφήστε ένα μήνυμα

We bellen je snel terug!